free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Παρελθόν ο Τσιάκαλος από τον Αστέρα Χαϊδαρίου!

Παραιτήθηκε ο ικανός τεχνικός από την άκρη του πάγκου της ομάδας των δυτικών προαστίων. 

 

 

Σαν κεραυνός εν αιθρία … έσκασε στον Αστέρα Χαϊδαρίου η είδηση που αφορά την αιφνίδια παραίτηση του Βασίλη Τσιάκαλου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. 

Ο ικανός τεχνικός, ο οποίος είναι ο αναμορφωτής της νεοσύστατης ομάδας αυτά τα δύο χρόνια, μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισε να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, επικαλλούμενοπς προσωπικούς λόγους, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στην άκρη του πάγκου. 

Μάλιστα, μετά το τέλος του νικηφόρου εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕ Ιλίου με 3-2, ο Τσιάκαλος ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές την απόφασή του να παραιτηθεί των καθηκόντων του.

 

Ο έμπειρος προπονητής στις δηλώσεις που παραχώρης , τόνις ετα εξής: «Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα ότι το προτιμότερο την δεδομένη στιγμή να αποχωρήσω από την ομάδα. Η παραίτησή μου οφείλεται σε προσωπικκούς λόγους, που θδεν θα ήθελα να αναφέρω.

Φεύγω από την ομάδα, όπου παρέδωσα έργο αυτά τα δύο χρόνια., Και το σημαντικότερο  μετά από ένα σερί δύο νικών με συντελεστή τερμάτων 12-2 κι εκτιμώ ότι αφήνω παρακαταθήκη στον Αστέρα Χαϊδαρίου τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον. Αφήνω μία ομάδα, που μπορεί να υπερηφανεύεται ότι διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της Γ’ Κατηγορίας, με δύο παιδιά στις Μικτές ΕΠΣΑ και με πολλές αξιώσεις ακόμη και για την άνοδο»

 

 

 

                                              

 

 

 

Related posts

Αίσθηση με Κατσίκα ο Ορφέας Αιγάλεω

Kώστας Παλαιολόγος

Ορφέας Αιγάλεω-Εθνικός Αστέρας 1-3

Abola Team 3

«Κληρώνει» για τον Βασίλη Σκαλτσά στην Αναγέννηση Πετρούπολης