free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πρασσάς: «Πρέπει να ανασυνταχθούμε»

Το έναυσμα για ανασυγκρότηση έδωσε ο προπονητής του Πανιωνίου Καισαριανής Παναγιώτης Πραασάς.

 

 

 

 

Σε οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τα Πατήσια με 2-1 υποχρεώθηκε ο Πανιώνιος Καισαριανής συνεχίζοντας το σερί των αρνητικών του αποτελεσμάτων. 

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο εξώθησε την ιστορική ομάδα των ανατολικών προαστίων στην πέμπτη θέση του τετάρτου ομίλου με 28 πόντους. 

Ο τεχνικός Παναγιώτης Πρασσάς, φρόντισε να δώσει το έναυσμα για άμεση ανασύνταξη, ώστε η ομάδα να μπορέσει να πιστέψει ακόμη περισσότερο στις δυνατότητές της, ενόψει της καθορισικής συνέχειας: 

«Δυστυχώς χάσαμε ένα παιχνίδι, το οποίο θα μπορούσαμε κάλλιστα να το είχαμε κερδίσει, Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά το πρώτο 20λεπτο, διάστημα, όπου χάσαμε τρεις – τέσσερις κραυγαλέες ευκαιρίες. Στην συνέχεια, όμως δεν μπορέσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους αιφνιδιαστήκαμε, αφού δεχθήκαμε δύο τέρματα κι έτσι τα πράγματα έγινα πολύ δύσκολα για εμάς, με άμεση συνέπεια να ηττηθούμε.  

Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να βελτιωθούεμ σε σημαντικούς τομείς του παιχνιδιού, ώστε να επανέλθουμ στον δρόμο των επιτυχιών, αρχής γενομένης από το επόμενο κρίσιμο ματς με τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης»

 

 

 

Related posts

Συνεχίζουν τις μεταγραφές οι Αμπελόκηποι αλλά και…. τις προπονήσεις!

admin

Πετρίδης: «Σπουδαία νίκη με ποδόσφαιρο αξιώσεων»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου 17-18/12

Abola Newsroom