free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μανωλάς: «Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα»

Τον ενθουσιασμό του από την εκπληκτική πορεία της ομάδας του εξέφρασε ο τεχνικός της Νίκης Αλίμου Νίκος Μανωλάς. 

 

 

 

Την ξέφρενη πορεία της στον τέταρτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ συνέχισε η Νίκη Αλίμου χάρη στην εκτός έδρας επικράτησή της απέναντι στο Δάσος Χαϊδαρίου με 3-0. 

Μία νίκη, η οποία επέτρεψε στους «κυανόλευκους» να αυξήσουν το βαθμολογικό προβάδισμα από τους διώκτες τους και να αισθάνονται ακόμη πιο άνετοι ενόψει της κρίσιμης συνέχειας

 

Ο αρχιτέκτονας της εξαιρετικής πορείας του συλλόγου Νίκος Μανωλάς έσπευσε να απονείμει τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την αγωνιστική τους συμπεριφορά 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία μας έδωσε τη δυνατότητα να εδραιωθούμε στην κορυφή. Παρά το γεγονός ότι προφυλάξαμε ορισμένους ποδοσφαιριστές μας, αντιμετωπισαμε το παιχνίδι με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα και μετά την μικρή κοιλιά που είχαμε παρουσιάσει, ξαναβρίσκουμε τον ρυθμό μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε αισθητά την απόδοσή μας και πετύχαμε τα τρία τέρματα, που μας χάρισαν αυτό το πολύ σημαντικό τρίποντο. Πλέον, για εμάς τέλειωσαν οι πανηγυρισμοί με το σφύριγμα της λήξης και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο κομβικό παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στην Πέρα Κλουμπ »

 

«Μπαίνει» ο Νικολόπουλος 

Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που προκύπτουν όσον αφορά την αποθεραπεία του Στα΄θη Νικολόπουλου. Ονασικός σέντερ φορ των «κυανόλευκων» ξεπερνάει το οίδημα στην φτέρνα που τον ταλιαπώρησε κι ανεβάζει διαρκώς ρυθμούς μετρώντας αντίστροφα για την επιστορ΄φη του στην ενεργό δράση.

 

Επίσης, στα ευχάριστα συγκαταλέγεται και η επιστροφή του Γιώργου Αγερίδη στους αγωνιστικούς χώρους μετά από διάστημα δυόμιση μηνών.

Related posts

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου (3/2)

Abola Team

Ζαμπέτας: «Δε βρεθήκαμε σε καθόλου καλή ημέρα»

Kώστας Παλαιολόγος

Σημαντική ενίσχυση για τον ΠΟΨ!

Kώστας Παλαιολόγος