free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μαντζούνης: «Μιλάμε με πράξεις κι όχι με λόγια!»

Το στίγμα του για την κρίσιμη συνέχεια του πρωταθλήματος έδωσε ο προπονητής της Θύελλας Αγίου Δημητρίου Ανδρέας Μαντζούνης. 

 

 

Αποφασισμένοι να υλοποιήσουν τον μεγάλο και αντικειμενικό φετινό στόχο της ανόδου στην Α’ Κατηγορία παρουσιάζονται άπαντες στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου. 

Η ομάδα των νοτίων προαστίων έχει αγκυροβολήσει στη δεύτερη προνομιούχο θέση του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ κι επιθυμεί όσο τίποτε άλλο να διατηρηθεί ψηλά. 

Αυτό διαπιστώνεται και από τις δηλώσεις του τεχνικού Ανδρέα Μαντζούνη, ο οποίος αρχικά αναφέρθηκε στην ισόπαλη χωρίς τέρματα εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παράδεισο Αμαρουσίου 

«Πήγαμε εξαιρετικά κόντρα στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Απέναντι σε μία σκληροτράχηλη κι αρκετά ανταγωνιστική ομάδα, φανήκαμε ιδιαίτερα δυνατοί. Είχαμε τον ρόλο του απόλυτου πρωταγωνιστή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρηση, όπως φανερώνουν πολλές σημαντικές ευκαιρίες, που δημιουργήσαμε, αλλά και οι φάσεις των δύο δοκαριών» ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου τεχνικού της Θύελλας Αγίου Δημητρίου, για να προσθέσει: 

«Πλέον , η προσοχή μας επικεντρώνεται στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Αναγέννηση Πετρούπολης. Ένα παιχνίδι, όπου για εμάς η νίκη αποτελεί μονόδρομο, ώστε να εδραιώσουμε τη θέση μας στον  βαθμολογικό πίνακα. Όσο για τα όσα ακούγονται και γράφονται δεξιά κι αριστερά, αυτό  που θα ήθελα να τονίσω, είναι  ότιεμείς μιλάμε με πράξεις στον αγωνιστικό χώρο και όχι με λόγια. Κι όπως λέει ο λαός μας, τα λίγα λόγια είναι ζάχαρη και τα καθόλου μέλι! Το να κάνεις πράξεις είναι το δύσκολο»

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Η ώρα της στέψης για τον ΠΑΟ Καματερού

Διατηρούν το αήττητο από τις 27 Νοεμβρίου τα Πετράλωνα που ετοιμάζονται για την φιέστα ανόδου

Abola Team 3

Επιστολή ΕΣΗΕΑ σε Δημητρίου για το απαράδεκτο γεγονός στην Ηλιούπολη

abola10