free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το Κερατσίνι τιμήθηκε από την ΕΠΣ Πειραιά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Το Κερατσίνι τιμήθηκε από την ΕΠΣ Πειραιά στην ετήσια εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της και των  βραβεύσεων των κορυφαίων της περσινής σεζόν  αλλά και σημαντικών ανθρώπων που σημάδεψαν με την παρουσία τους το Πειραικό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι.

 

Από τους “Ροσονέρι” το παρών  έδωσαν ο Πρόεδρος της ομάδας κος Αντώνης Αραβαντινός,ο Γενικός Αρχηγός κος Μπαγδάτογλου,ο Γενικός Διευθυντής κος Χατζηαντωνίου,ο προπονητής μας κος Βασίλης Σπάθας και οι ποδοσφαιριστές,Διάκος,Μπατής Καρέλης ,Σκεντεράι,Πασαλίδης ,Μεγαλοοικονόμου.

 

Παράλληλα τιμήθηκε και ο Νίλς Ψυχογιός ως τρίτος σκόρερ του  περσινού ομίλου του Πειραιά  με τα 23 γκολ τα οποία πέτυχε, ενώ μην ξεχνάμε ότι ήταν και ο περσινός  mvp του συλλόγου, όντας ο σκόρερ  από τα 11 βήματα τόσο του τελικού με τον Αετό όσο και του μπαράζ ανόδου με την Οδηγήτρια.

 

Με τον κο Αραβαντινό να κάνει μία σημαντική πρόταση προς τη διοίκηση της ΕΠΣ Πειραιά για ένα …μικρό ποδοσφαιρικό Καλλικράτη ,μιας και οι ποδοσφαιρικές ομάδες είναι πολλές, σχεδόν σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο και τα γήπεδα πολύ λίγα για να καλύψουν τις τεράστιες ποδοσφαιρικές ανάγκες που δημιουργούνται. Μάλιστα, όπως τόνισε, θα κάνει την πρόταση του εγγράφως. 

Related posts

Το βήμα στη Γ’ Εθνική τ’αδέρφια Κουτσογκίλα

abola10

Προβληματισμένος ο Καρυδόπουλος στον Εθνικό…

Abola Team 2

Ο Ιάλυσος νικητής στο τεστ με Ρόδο

Abola Team 2