free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αρζένης: «Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα»

Ευχαριστημένος από την γενικότερη εικόνα των παικτών του στο φιλικό κόντρα στους Αγίους Αναργύρους, δήλωσε ο τεχνικός των Πετραλώνων Κώστας Αρζένης. 

 

 

Την ευκαιρία να «μετρήσουν» τις δυνάμεις τους, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που τους περιμένει στον δεύτερο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό όμιλο της Α’ Κατηγορίας είχαν τα Πετράλωνα  στο φιλικό με τους Αγίους Αναργύρους. 

Το ισόπαλο 0-0 ήταν το τελευταίο που απασχόλησε τον τεχνικό ηγέτη Κώστα Αρζένη, ο οποίος προχώρησε σε πολλές δοκιμές σχημάτων και ρόλων, εξάγοντας πολλά αφαλή συμπεράσματα, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που περιμένει την ομάδα του. 

Ο έμπειρος προπονητής των Πετραλώνων τόνισε τα εξής: «Απέναντι σε μία ιδιαίτερα ποιοτική  και δυνατή ομάδα όπως είναι οι Άγιοι Ανάργυροι, είχαμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε πολλές δοκιμές σχημάτων και ρόλων, αλλά παράλληλα και να εξάγουμε σχήσιμα συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών, αλλά και συνολικά της ομάδας μας. 

Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα και τη διάθεση των παικτών μου. Πλέον θα επικεντρωθούμε, ώστε να εμφανιστούμε προετοιμασμένοι για το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Άγιο Θωμά»

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Δημητρίου: “Δύο διαιτησίες δωρεάν για τις ομάδες”

abola10

Έτοιμη η αποστολή του Ρουφ για το Χαϊδαρι (φωτορεπορτάζ)

admin

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Εκλογές και νέο σάιτ

abola10