free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Έχουμε πολλά να διορθώσουμε»

«Καμπανάκι» ενόψει της δύσκολης συνέχειας, έκρουσε ο τεχνικός του Αθηναϊκού Χρήστος Κιούρκος.

 

 

 

Τα κενά που παρουσίασε ο Αθηναϊκός τόσο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Παλαιό Φάληρο όπου ηττήθηκε με 3-1, όσο και στο προχθεσινό φιλικό με την Δίανα Ηλιούπολης (σ.σ. όπου επίσης ο Αθηναϊκός ηττήθηκε με 3-0) προκάλεσε τον εύλογο προβληματισμό του Χρήστου Κιούρκου. 

Ο έμπειρος τεχνικός των «Λόρδων» στις δηλώσεις που παραχώρης, εστίας εστην ανάγκη να διορθωθούν το συντομότερο δυνατόν τα λάθη που έχουν διαπιστωθεί, ώστε η ομάα να μπορέι να φανεί όσο το δυνατό πιο ανταγωνιστική γίνεται με την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων, που την βρίσκει να δίνει δύο «κολλητά» υψηλού βαθμού δυσκολίας παιχνίδια κόντρα σε Ολυμπιακό Λιοσίων και Αγίους Αναργύρους. 

«Το συμπέρασμα που προκύπτει ξεκάθαρα τόσο από την αναμέτρηση του Φαλήρου, όσο και από το φιλικό που δώδσαμε κόντρα στην Διάνα Ηλιούπολης και χρησιμοποίησα κατά βάση παίκτες που δεν μετρούν πολλά λεπτα συμμετοχής , είναι ότι θα πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα σε πολλούς τομείς. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα συγκριτικά με την ομάδ,α που παρατάχθηκε απέναντι στο Παλαιό Φάληρο, ενώ τις προσεχείς ημέες θα δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά, δίνοντας έμφαση σε κομμάτια της τακτικής. Μας περιμένουν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια κόντρα σε ομάδες, που διεκδικούν την άνοδό τους, όπως ο Ολυμπιακός Λιοσίων και οι Άγιοι Ανάργυροι κι οφείλουμε να φανούμε απόλυτα προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι» 

 

Πρόβλημα στον δικέφαλο ο Βαρδακώστας 

Ο τραυματισμός του Μπάμπη Βαρδακώστας στο προχθεσινό φιλικό με την Δίανα Ηλιούπολης σήμανε τον… συναγερμό στο ιατρικό επιτελείο του Αθηναϊκού. Ο βασικός στόπερ των «ερυθροκιτρίνων» αποχώρησε με σφίξιμο στον δικέφαλο και εντός των ημερών θα υποβληθεί σε εξετάσεις, οι οποίοι θα αναδείξουν το μέγεθος του τραυματισμού του, όπως φυσικά και το χρονικό διάστημα, που θα χρειαστεί να απουσιάσει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Τρανός: «Πήραμε διπλό σε μια έδρα που δεν είχαμε κερδίσει…»

Kώστας Παλαιολόγος

Βλάχος: «Συγκεντρωμένα όπως σ’ όλα τα ματς»

Kώστας Παλαιολόγος

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Ευχές και ευχαριστίες

abola10