free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαζαφειρόπουλος: «Χρειάζεται προσοχή η Αρμενική»

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει η κυριακάτικη αναμέτρηση με την Αρμενική, αναφέρθηκε ο τεχνικός των Ιλισίων 2004 Περικλής Παπαζαφειρόπουλος.

 

 

 

 

Με τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη, απόρροια της σπουδαίας εκτός έδρας νίκης επί των Βριλησσίων με 2-1, τα Ιλίσια 2004 προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επερχόμενη κρίσιμη αναμέτρηση με την Αρμενική. 

Το γεγονός ότι ο αντίπαλος παλεύει για την παραμονή το στον ιδιαίτερα απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Β’ Κατηγορίας δεν ξεγελάει στο ελάχιστο τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι προσδίδουν ιδιαίτερη σημασία στην επερχόμενη κυριακάτικη αναμέτρηση, στοχεύοντας στην νίκη. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Περικλή Παπαζαφειρόπουλου: 

«Όλο το διάστημα διακοπής του πρωταθλήματος δουλέψαμε πολύ μεθοδικά με ξεκάθαρο στόχο να διορθώσουμε τυχόν αδυναμίες αλλά παράλληλα και να παρουσιαστούμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί στην κρίσιμη συνέχεια που μας περιμένει. 

Η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί στην αναμέτρηση με την Αρμενική. Ο αντίπαλός μας παλεύει για την παραμονή και αυτό το στιχείο τον καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνο. Εμείς πάμε με όπλο την ανεβασμένη μας ψυχολογία, η οποία απορρέει από το σημαντικό «διπλό» που πήραμε κόντρα στα Βριλήσσια και θα στοχεύσουμε σε μία ακόμη νίκη, που θα μας επιτρέψει να κοιτάξουμε με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια»

 

Γυρίζει ο Σώκλας 

Την μεγάλη του επανεμφάνιση στους αγωνιστικούς χώρους, έπειτα από διάστημα δυόμιση  ετών, προετοιμάζεται να κάνει ο Χρήστος Σώκλας κόντρα στην Αρμενική. Ο δυναμικός στόπε ξεπέρασε πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, επανήλθε στις προπονήσεις και τέθηκε αυτομάτως στα πλάνα του Περικλή Παπαζαφειρόπουλου 

Στον αντίποδα, θα απουσιάσει ο Γιώργος Σαρλάνης, ο οποίςο εξακολουθεί να είναι τραυματίας.

 

 

Related posts

Α.Ο Γκυζιακός: Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ώρα μηδέν

Abola Team

Φιλίππου: «Δείχνουμε αντίδραση σε δύσκολες στιγμές»

Kώστας Παλαιολόγος

Τα σημερινά αποτελέσματα (4/10) στην ΕΠΣΑ

Abola Team