free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η Κηφισιά 4-1 τον Ερμή Ζωνιανών

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Κηφισιά, η οποία επιβλήθηκε με 4-1 του Ερμή Ζωνιανών.

 

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε το παιχνίδι για την ομάδα των Ζωνιανών καθώς μόλις στο 4ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ, όταν ο Ρέντζης έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την μεγάλη περιοχή και με δυνατό ευθύβολο σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

 

Δέκα λεπτά αργότερα έγινε το 2-0 για την Κηφισιά, όταν από σέντρα του Τσαφταρίδη ο Καιμακούδης με κεφαλιά σκόραρε για να δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης στην αθηναϊκή ομάδα.

 

Στο 29ο λεπτό, και πάλι με δράστη τον Ρέντζη οι γηπεδούχοι σκόραραν και τρίτο τέρμα. Μετά την όμορφη κάθετη του Τσερκέζου, ο ικανός μεσοεπιθετικός κέρδισε τον Ανδρεαδάκη και έγραψε το 3-0 σκορ ημιχρόνου.

 

Στην επανάληψη, το σωματείο των βορείων προαστίων μπήκε φουριόζο και θέλησε να σκοράρει και πάλι. Όπερ και εγένετο στο 51′. Έγινε η σέντρα από τα δεξιά με τελικό αποδέκτη και πάλι τον Ρέντζη που με σουτ σημείωσε το τρίτο προσωπικό του τέρμα, σε μια φάση που η άμυνα του Ερμή κόλλησε, για να γίνει το 4-0.

 

Από εκεί και έπειτα, το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Ερμή Ζωνιανών να καταφέρνει απλώς να μειώσει σε 4-1, στο 68ο λεπτό, όταν από σπάσιμο του Γεμιστό στον Ηλίοπουλο, ο τελευταίος εκτέλεσε και βρήκε στόχο για να διαμορφώσει το τελικό 4-1.

 

Η εξέλιξη της αναμέτρησης:

 

1′ Σέντρα στο “Ζηρίνειο Στάδιο”.

 

4′ ΓΚΟΛ για την Κηφισιά που ανοίγει το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό. Ο Ρέντζης πήρε την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή και με ένα ευθύβολο σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

 

14′ Και δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους. Σέντρα του Τσαφταρίδη κεφαλιά Καιμακαμούδη και 2-0.

 

29′ Ρέντζης και πάλι σκορ και 3-0 για την Κηφισιά. Όμορφη κάθετη του Τσερκέζου με τελικό αποδέκτη τον Ρέντζη που από θέση τετ-α-τετ κέρδισε τον Ανδρεδάκη για να σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

 

Στο πρώτο μισάωρο ο Ερμής Ζωνιανών παίζει επιθετικά καθώς θέλει μόνο την νίκη, μένοντας έτσι ευάλωτος αμυντικό με τους γηπεδούχους να το έχουν εκμεταλλευτεί στο έπακρον και να σκοράρει τρεις φορές..

 

45′ Καλή διπλή ευκαιρία για τον Ερμή. Δυνατό σουτ του Ρουμπάκη με τον Κυρίτση να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Στην πορεία της φάσης από την εκτέλεση του κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Πλουσή που σούταρε, με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκαρί της εστίας της Κηφισιάς.

 

Οι δύο ομάδες έχουν παραπόνα προς τον διαιτητή της αναμέτρησης με τον προπονητή των γηπεδούχων να διαμαρτύρεται προς το μέρος του, όπως και άνθρωποι του Ερμή από την πλευρά τους.

 

51′ Και τέταρτο γκολ η Κηφισιά. Σέντρα από τα δεξιά με τελικό αποδέκτη και πάλι τον Ρέντζη που με σουτ σημείωσε το τρίτο προσωπικό του τέρμα, σε μια φάση που η άμυνα του Ερμή κόλλησε.

 

68′ ΓΚΟΛ ο Ερμής. Σπάσιμο του Γεμιστού στον Ηλιόπουλο που με ωραίο τελείωμα σκόραρε και μείωσε σε 4-1.

 

90′ Δύο κόκκινες για τον Ερμή! Αρχικά ο Κορτσινίδης έκανε καθυστέρηση για να δεχθεί την δεύτερη κίτρινη κάτι που έγινε. Στην επόμενη ακριβώς φάση, ο Ραπτάκης σε παρόμοια φάση δέχθηκε και αυτός την δεύτερη κίτρινη κάρτα, με την ομάδα των Ζωνιανών να ολοκληρώνει το παιχνίδι με 9 παίκτες.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 

ΚΗΦΙΣΙΑ: Κυρίτσης, Τσερκέζος, Έσλερ (75′ Σκουλουδάκης), Τεγούσης, Καρακώστας, Μειμαρόγλου, Τσαφταρίδης, Τζέλη, Καιμακαμούδης (80′ Κάραμπας), Παναγιωτόπουλος, Ρέντζης (53′ Κωνσταντινίδης)

 

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ: Ανδρεαδάκης, Κορτσινίδης, Ρουμπάκης (46′ Πασιαλής), Ανυφαντάκης, Ραπτάκης, Ακαζού (58′ Χατζηβασίλης), Σκουτέλης (69′ Κοτζαδάκης), Σταθόγλου, Ηλιόπουλος, Πλουσής, Πρωτογεράκης

 

Πηγή: prismasport

Related posts

Ο Ντερτινής νέος τεχνικός στην Τριγλία Ραφήνας!

Abola Team 2

Ενίσχυση στην άμυνα με Βαγγέλη Μπιταξή ο Ιωνικός!

Ρένος Γιαμπουράς

Ο Άρης Πετρούπολης φιλικό με το Κερατσίνι

Abola Team