free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Την άποψη ότι το τελικό 2-2 κόντρα στο Παλαιό Φάληρο δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα της αναμέτρησης, εξέφρασε ο τεχνικός των Τραχώνων Γιάννης Κουσάνας.

 

 

 

Την ανοδική αγωνιστική τους πορεία επιβεβαίωσαν οι Τράχωνες παρά το ισόπαλο 2-2 απέναντι στο Παλαιό Φάληρο. 

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται οι ιθύνοντες του δημοφιλούς σωματείου των νοτίων προαστίων το σκορ αδικεί κατάφωρα την ομάδα τους. 

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Κουσάνα: 

«Είμαι  πολύ ευχαριστημένος από την εν γένει εμφάνιση και την διάθεση των ποδοσφαιριστών μου για προσφορά. Απέναντι στο Παλαιό Φάληρο θεωρώ ότι εμείς ήμασταν η ομάδα, που είχε την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε κι έχασε πολλές ευκαιρίες να πάρει την νίκη. Δεν πηραμε αυτό που αξίζαμε βάσει της απόδοσής μας, αφού δεν κινδυνεύσαμε από τον αντίπαλο, ο οποίος ουσιαστικά οι μόνες φάσεις που δημιούργησε, ήταν τα δύο πέναλτι που κέρδισε και τα αξιοποίησε» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού των Τραχώνων, για να προσθέσει: 

«Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων. Μία ομάδα η οποία είναι από τις πλέον σταθερές και πιο ποιοτικές του φετινού πρωταθλήματος. Εμείς θα πάμε να παλέψουμε χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό» 

Στα ευχάριστα συγκαταλέγεται η επιστροφή του βασικού πορτιέρο Κωνσταντίνου Δράμπαλη, που εξέτισε την ποινή του.

 

 

Related posts

Αποχώρηση Καρατζά από τη Νέα Ιωνία

abola10

Έπεσε η βόμβα στους ΤΡΑΧΩΝΕΣ!

Ρένος Γιαμπουράς

Νέα Ιωνία: Πήρε τον Λορέντσο Πρίφτη

Γιώργος Ανανίδας