free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στούλης: «Καταραμένο το … γήπεδό μας!»

Την απογοήτευσή του για την φτωχή συγκομιδή βαθμών στις εντός έδρας υποχρεώσεις της ομάδας του, εξέφρασε ο στόπερ του Παράδεισου Αμαρουσίου Αλέξης Στούλης. 

 

 

 

Σε μία από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις αλλά και τις πιο βαριές φετινές του ήττες υποχρεώθηκε ο Παράδεισος Αμαρουσίου, χάνοντας στην έδρα του από τον ΑΟ Βύρωνα με 3-0. 

Σε μία αναμέτρηση, όπου τίποτε δε λειτούργησε καλά για το σωματείο των βορείων προαστίων, οι «κυανόλευκοι» καλούνται να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που τους περιμένει στον ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας. 

Άπαντες στην ομάδα του Αμαρουσίου, ωστόσο, εκφράζουν τον έντονο προβληματισμό τους για το γεγονός ότι έχουν εκμεταλλευτεί μόλις μία φορά στον φετινό «μαραθώνιο» τον παράγοντα έδρα, διευρύνοντας την αρνητκή τους επίδοση απέναντι στην ομάδα του Βύρωνα..

Κι όλα αυτά τη στιγμή, όπου εκτός έδρας έχουν πετύχει πέντε νίκες! 

Χαρακτηρισιτκές είναι οι δηλώσεις του έμπειρου στόπερ της ομάδας Αλέξη Στούλη: 

«Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει φέτος με την ομάδα μας! Για ακόμη ένα παιχνίδι δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα. Πραγματικά πέφτουμε στη παγίδα. Καταραμένο το γήπεδό μας! Είνια να … τρελαίνεσαι πάντω,ς ειδικά από την στιγμή όπου εκτός έδρας πραγματοποιούμε πορεία ανόδου και παρουσιαζόμαστε πολύ δυνατοί, στην έδρα μας να παρουσιάζουμε τόσο άσχημο πρόσωπο… Πρέπει να το βελ΄τιώσουμε αυτό όσο είναι καιρός. Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στην πολύ δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στον ΠΑΣ Γαλάτσι., Μία ομάδα πολύ συγκροτημένη, αξιόλογη και ποιοτική, που προέρχεται από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη ης επί του Αγίυ Δημητρίου θα βέβαια θα έχει την ψυχολογία με το μέρος της »

 

 

 

 

 

   

Related posts

Απολαμβάνει τον… παράδεισο της κορυφής επικρατώντας 4-1 του Αμαρουσίου το Καματερό

Ρένος Γιαμπουράς

Καββαδίας: «Το αποτέλεσμα μας αδικεί»

Kώστας Παλαιολόγος

«Δίκαιο το αποτέλεσμα, βρεθήκαμε σε κακή ημέρα»

Kώστας Παλαιολόγος