free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βραβείο για την άνοδο στον Απόλλωνα Λάρισας

Βραβείο για την άνοδό του στην Β’ Εθνική παρέλαβε το βράδυ της Τρίτης ο Απόλλων Λάρισας στην ετήσια εκδήλωση του Δήμου Λαρισαίων στο Χατζηγιάννειο ίδρυμα.

 

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Χρήστος Τερζούδης.

 

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Στην ετήσια εκδήλωση του Δήμου Λαρισαίων που έλαβε χώρα την Τρίτη (27/02) το βράδυ, στο Χατζηγιάννειο ίδρυμα της θεσσαλικής πρωτεύουσας, τιμήθηκε, μεταξύ των κορυφαίων της πόλης, για το σπουδαίο επίτευγμα της, να ανέλθει στην δεύτερη επαγγελματική κατηγορία της χώρας, η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας.

 

Τον Απόλλωνα εκπροσώπησαν ο α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Γιώργος Λιότσιος και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Χρήστος Τερζούδης.

 

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο κ. Τερζούδης από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας, κ. Δημήτρη Τάχο.

 

Ο κ. Τερζούδης τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή για τον Απόλλωνα αυτήν η βράβευση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα ακαδημαικά τμήματα ποδοσφαίρου αλλά και μπάσκετ που διαθέτει ο σύλλογος και που απαριθμούν πολλά παιδιά, που ενδιαφέρονατι για τον αθλητισμό.

 

Τέλος ευχαρίστησε την Δημοτική αρχή της Λάρισας αλλά και την Περιφέρεια και προσωπικά τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό για το έκδηλο ενδιαφέρον που δείχνουν σε κάθε ζήτημα που πάει να δημιουργηθεί στον σύλλογο και είναι στα των αρμοδιότητων τους.

 

Έκλεισε δε, με μια ευχή, η ΠΑΕ να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στο “σπίτι” της στο γήπεδο Φιλιππούπολης».

Related posts

Ιπποκράτης: Έδωσε τα χέρια με τον Σοϊλέ

Abola Team

Δευτέρα 14/12: Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Γιώργος Ανανίδας

Τον Δημ. Σιώπη πήρε ο ΟΦΗ

Abola Team 3