free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιλιμτζίδης: «Έχουμε ακόμη εννιά τελικούς»

 

Στην κρίσιμη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του στον δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ αναφέρθηκε ο τεχνικός της  ΑΕ Χαλανδρίου Τάσος Κιλιμτζίδης.

 

 

 

 

Ακόμη προσπαθούν να … συνέλθουν στην ΑΕ Χαλανδρίου αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο τους ξέφυγε το θετικό αποτέλεσμα στην προηγούμενη αναμέτρηση με τον Γ.Σ. Αργυρούπολης. 

Η ήττα με 2-1, σκορ το οποίο διαμορφώθηκε στα τελετυαία λεπτά, άφησε πικρή γεύση σε όλους, από το συγκεκριμένο ματς πέρασε και τίποτε άλλο δεν μπορεί να αλλάξει.  Πλέον, η προσοχή όλων έχει επικεντρωθεί στην αναμέτρηση με τα Σούρμενα, όπου άπαντες στον σύλλογο φέρονται διατεθειμένοι να παλέψουν μέχρις εσχάτων για έναθειτκό αποτέλεσμα. 

Άκρως χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Τάσου Κιλιμτζίδη: 

«Χάσαμε μέσα από τα δικά μα χέρια ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο μπορούσαμε κάλλιστα να πάρουμε κόντρα στον Γ.Σ. Αργυρούπολης. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θεωρώ ότι πραγματοποιήσαμε μία από τις καλύτερες φετινές εκτός έδρας εμφανίσεις μας. Προηγηθήκαμε, είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεχθήκαμε αυτογκόλ με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Γεγονός το οποίο άλλαξε τη ροή του αγώνα και στα τελευταία λεπτα δεθχήκαμε και ένα δεύτερο γκολ απο μία αδράνεια δικιά μας. 

 

Πλέον, στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντ στα Σούρμενα, μία ομάδα ,η οποία πρωταγωνιστεί και είναι ιδιαίτερα ποιοτική. Από την πλευρά μας είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα μας δώσει ώθηση, ώστε να σφραγίσουμε την παραμονή μας. Έχουμε μπροστά μας ακόμη εννέα τελικούς» 

 

 

Related posts

Κάτσικας: «Δουλεύουμε ήδη για την επόμενη σεζόν»

Επική ανατροπή το Χαϊδάρι, 3-2 τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Abola Newsroom

«Χρυσές» δουλειές για Λάλα και Ρούκα!

Kώστας Παλαιολόγος