free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Δραματικό φινάλε στην Αγία Παρασκευή-To Ρουφ ισοφαρίστηκε στο τέλος από την Σάντα: ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΥΝΤΑΣ

Σε ένα παιχνίδι που επιφύλλασε τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στο τέλος, Αγία Παρασκευή και Ρουφ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

 

Το πρώτος μέρος δεν ξεκίνησε καλά για τους γηπεδούχους καθώς μόλις στο 3′ ο αντικαταστάθηκε ο Σκούρας λόγω τραυματισμού και την θέση του πήρε ο Ντιντιφάς. Η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 25′ για το Ρούφ, όταν ο Τζώρτζης βρήκε τον Χατζή στο ύψος του πέναλτι και ο τελευταίος με γυριστό έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 28′ ήρθε η απάντηση από την Αγία Παρασκευή, ο Καραχάλιος σέντραρε την κεφαλιά έπιασε ο Τούρλας και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 30′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα καθώς ο Χατζηαθανασίου δέχθηκε απεθείας κόκκινη κάρτα για αντιαθλητική συμπεριφορά. Στο 40′ ο Τζώρτζης βρέθηκε εξ’ επαφής με τον Παπαγεωργίου να διώχνει σε κόρνερ.

 

Στο δέυτερο μέρος, οι γηπεούχοι πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο καθώς έπαιζαν και με παίχτη παραπάνω. Στο 52′ ο Λαζόπουλος έκανε ωραία κάθετη μπαλιά στον Κοβάνη, ο οποίος σούταρε αδύναμα στην αγκαλιά του Κουνάδη. Η Αγία Παρακσκευή πίεσε αλλά το γκολ ήρθε για το Ρουφ. Στο 83′ ο Παπαγεωργίου τροφοδότησε κατα λάθος τον Τζώρτζη σε πλεονεκτική θέση και με ωραίο σουτ έκανε το 0-1 κόντρα στην ροή του αγώνα. Στο 90′ οι γηπεδούχοι “‘άγγιξαν” την ισοφάριση με τον Σκλαβενίτη πήρε την κεφαλιά όμως οι αμυντικοί απομάκρυναν πάνω στην γραμμή. Στο 93’ όμως ύστερα από καραμπόλα ο Παναγόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-1. 

Αγία Παρασκευή : Παπαγεωργίου, Χάτζιου, Παναγόπουλος, Σκλαβενίτης, Βελέντζας, Σκούρας (3′ Ντιντιφάς), Λαζόπουλος, Μαυροματάκης, Κοβάνης, Τσοπανάκος, Μπαλατσούρας (60′ Μιχαλόπουλος)

Ρούφ : Κουνάδης, Μπένας (46′ Καρυπίδης), Χατζηγιαννάκος, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκδινός, Καραχάλιος (62′ Συράκος), Τομπουλίδης, Χατζής (67′ Χίος), Τζώρτζης, Χατζηαθανασίου

Related posts

Γενική Συνέλευση ΕΠΣΑ: Τα δεδομένα της νέας σεζόν

abola10

Η Ηλιούπολη διέλυσε τον Άγιο Ιερόθεο (1-5)

Abola Team

Συνεχίζουν… αγκαλιά Αγία Ελεούσα και Σούρμενα

abola10