free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Θρίλερ στους Αγίους Αναργύρους, 2-3 ο Αθηναϊκός

Σε ένα ματς, διαφήμιση για το Αθηναϊκό ποδόσφαιρο, Άγιοι Ανάργυροι και Αθηναϊκός, μονομάχησαν και παρουσίασαν εξαιρετικό θέαμα, με νικητή το ποδόσφαιρο, και βαθμολογικά τον Αθηναϊκό με 2-3.

Με αυτή τη νίκη οι λόρδοι του Βύρωνα απέδειξαν ότι επί ημερών του Χρήστου Κιούρκου στον πάγκο της ομάδας παρουσιάζουν ένα τελείως διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο.

Το πρώτο μέρος είχε ρυθμό και από τις δυο ομάδες, με τους γηπεδούχους να είναι ελαφρώς καλύτεροι. Στο 34′ στην πρώτη φάση ουσιαστικά, ο Παραράς ύστερα από κόρνερ του Αλημπά, πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Σκορ που έμελλε να μην αλλάξει ως το τέλος του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ήταν ένα πραγματικό ροντέο με πολλές εναλλαγές συναισθημάτων. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν άκρως επιθετικά και μέσα σε δύο λεπτά τούμπαραν το παιχνίδι. Στο 47′ ο Πετριτάϊ με ένα εκπληκτικό σουτ, με εξωτερικό φάλτσο έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι για το 1-1. Στην αμέσως επόμενη φάση, γρήγορη αντεπίθεση από αριστερά με τον Βούζα να πατάει περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Πετριτάϊ, ο οποίος σούταρε στην κίνηση για το 1-2. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και έχασαν μετά το 65′ σημαντικές ευκαιρίες. Στο 66′ ο Παραράς ο οποίος είναι εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι έπιασε την κεφαλιά και ο Μπακόλας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 71′ διπλή ευκαιρία με τον Κετσεντζόγλου να πιάνει ασύλληπτο γυριστό και την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Γκεμίσης σούταρε ελάχιστα άουτ. Στο 75′ ο Παπαδόπουλος με ωραία προσποίηση πέρασε τον Ζαφειράτο και σέντραρε για τον αμαρκάριστο Κετσεντζόγλου όμως η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 85′ τεράστια ευκαιρία με τον προωθημένο Παραρά να πιάνει ξανά κεφαλιά όμως ο Ζαφειράτος σωτήρια έσωσε πάνω στην γραμμή. Ότι δεν κατάφερε ο Παραράς κατάφερε ο Γκεμίσης στο 87′ όταν βρέθηκε μόνος στην μικρή περιοχή και με σουτ ισοφάρισε σε 2-2. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 89′ ο καλύτερος παίχτης του γηπέδου ο Πετριτάϊ βγήκε πολύ γρήγορα στην κόντρα και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Κόστα ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Χανιώτη για το 2-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και στο ο Κετσεντζόγλου σούταρε ο Μπακόλας έδιωξε με τους αμυντικούς να προλαβαίνουν την επαναφορά και να διώχνουν σε κόρνερ. Στο 93′ ο Παπαδόπουλος σούταρε και η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω, στην τελευταία φάση του αγώνα.

Έτσι η ομάδα του Χρήστου Κιούρκου πέρασε από την μια πολύ δύσκολη έδρα, και κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι σε αρκετές περιπτώσεις όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι το Αθηναϊκό ποδόσφαιρο βγήκε κερδισμένο στο έπακρο.

Άγιοι Ανάργυροι : Χανιώτης, Αποστόλου (80′ Μαρούσης), Κολλιάκος (60′ Γουβαλάρης), Παραράς, Καλογερής, Σταυρόπουλος (65′ Λάλα), Μαρίνου (58′ Νταουταϊ), Γκεμίσης, Παπαδόπουλος, Αλημπάς, Κετσετζόγλου

Αθηναϊκός : Μπακόλας, Ζαφειράτος, Βασιλείου, Πλάκα, Μοροσάνου, Πετριτάϊ (91′ Ελευθεριάδης), Κουμπουλής (82′ Μουντοκαλάκης), Ζαχαρόπουλος, Κόστα, Βούζας, Χαραλαμόπουλος (61′ Χαλβαντζής)

 

Related posts

Παραίτηση Νίκου Παπαρούνη από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Abola Team 3

Πήρε και Παπάζογλου η Αγ. Παρασκευή

Abola Team 3

Συνεχίζει με Ζαφειριάδη στην τεχνική του ηγεσία ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος