free page hit counter
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Θυμήθηκαν τα παλιά στο γήπεδο του Σαρωνικού Αναβύσσου, Πέτρος Κανέλλος, Δημήτρης Κλής και Τάκης Μακροδημήτρης

Ντέρμπι Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού απόψε το βράδυ στη Superleague και αναμνήσεις από ανάλογα ντέρμπι της 10ετίας του ’80 αναβίωσαν σήμερα το πρωί (Κυριακή 4/3) στο γήπεδο του Σαρωνικού Αναβύσσου.

Ο προπονητής της ομάδας των Παίδων του Μαύρου Αετού και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Πέτρος Κανέλλος (στο μέσο της ΦΩΤΟ) βρήκε την ευκαιρία να θυμηθεί τα παλιά μιλώντας με τους αντιπάλους του από τον Παναθηναϊκό, Δημήτρη Κλη (δεξιά στη ΦΩΤΟ) και Τάκη Μακροδημήτρη (αριστερά στην ΦΩΤΟ).

 

Related posts

Η ενημέρωση της ΕΠΣΑΝΑ για τις τελευταίες αγωνιστικές σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία και οι πρώτοι σκόρερ στα μέχρι τώρα ματς και στις τρεις κατηγορίες

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Οι επαναληπτικοί αγώνες του κυπέλλου…

Abola Team

Στο γήπεδο Αγ. Άννας: Η ομάδα Φίλων Θ. Παχατουρίδη με πολλά αστέρια από την Πρωταθλήτρια Ελλάδα στο EURO 2004 νίκησε 8-1 την Μικτή Αχαρνών σε ματς για κοινωνικό σκοπό (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3