free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Πήραμε μία πολύ σπουδαία νίκη»

Στην αξία του «τριπόντου» επί της Τερψιθέας αναφέρθηκε ο προπονητής του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής.

 

 

 

 

Τη διαρκώς ανοδική του πορεία επιβεβαίωσε το Παλαιό Φάληρο με την δύσκολη όσο ιδιαίτερα σημαντική επικράτηση κόντρα στην μαχητική Τερψιθέα με 1-0. 

Απέναντι σε μία ομάδα, η οποία έπαιζε ένα από τα τελευταία της χαρτιά όσον αφορά την παραμονή της, το νεανικό συγκρότημα των νοτίων προαστίων παρουσιάστηκε ιδιαίτερα συμπαγές και συγκεντρωμένο, παρά τα πολλές και ιδιαίτερα σημαντικές ελλείψεις βασικών του στελεχών, φτάνοντας σε μία παλληκαρίσια νίκη, η οποία επιτεύχθηκε χάρη στο γκολ του Μαράλντο Ντόνε στο 84’ 

Η εν γένει εικόνα της ομάδας όπως φυσικά και η κατάκτηση των τριών βαθμών, άφησαν απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Γιάννη Γαζή, ο οποίος δήλωσε  τα εξής: 

«Πήραμε μία πολή σημαντική νίκη η οποία έρχεται να τονώσει την αυτοπεποίθησή μας, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας. Παρά τα αγωνιστικά προβλήματα, που αντιμετωπίζαμε καταφέραμε να κερδίσουμε μία ομάδα, που χρειαζόταν πάση θυσία τους βαθμούς Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Στα πλέον ενθαρρυντικά μηνύματα περνάει και η εξαιρετική παρουσία αρκετών ταλαντούχων παικτών, που προέρχονταια πό το εφηβικό μας τμήμα»

 

 

 

 

 

 

Related posts

Έβαλε Γιώργο Παπαευθυμίου στην «μηχανή» του ο Άρης Πετρούπολης

Kώστας Παλαιολόγος

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 4-0: Τα στιγμιότυπα

abola10

Σμυρνής: «Πάμε με σεβασμό στον αντίπαλο»

Kώστας Παλαιολόγος