free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Η ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΦΗΤΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗ

Η Δόξα Κορωπίου θέλει να ευχαριστήσει τον δήμαρχο Κορωπίου κύριο Κιούση Δημήτριο και τον πρόεδρο του Σφηττού κύριο Κορωνιά Αντώνιο για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών στα προβλήματα του σταδίου Παπασιδέρη.

 

 

Η αρχή ήδη έχει γίνει και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε ήταν η μη ύπαρξη δεξαμενής των απόβλητων των αποδυτήριων της ομάδας. Εδώ και τόσα χρόνια τα λύματα δυστυχώς χυνόντουσαν στην ύπαιθρο χωρίς καμία προστασία στο περιβάλλον. Μετά όμως την άμεση παρέμβαση του Δημάρχου και του προέδρου του Σφηττού η λύση βρέθηκε με την εκσκαφή και τοποθέτηση βόθρου στον χώρο του σταδίου και ένα χρόνιο πρόβλημα βρήκε επιτέλους την λύση του.

Επίσης άμεση λύση δόθηκε και στο πρόβλημα με τα ντους των αποδυτηρίων όπως επίσης και με σπασμένα τμήματα του εκεί χώρου για να γίνει πιο εύκολη η ζωή των αθλητών μας. Λύση επίσης δίνεται και στον ηλιακό θερμοσίφωνα που έχει και εκείνος πρόβλημα όπως επίσης και στις διακοπές ρεύματος μετά την πρώτη ψιχάλα. Ακόμη λύση βρίσκεται σύντομα και στα δίχτυα του γηπέδου αλλά και στους τους πάγκους των αποδυτήριων που είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Έχει δρομολογηθεί ακόμη η αποκατάσταση των ζημιών των κτηρίων (αποθήκη, γραφεία, αποδυτήρια) από την διάβρωση και την κακή μόνωση τους .

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές μας αλλά και ο πολυπληθής κόσμος που έρχεται στο στάδιο για να προπονηθεί, είναι ο ελλιπής φωτισμός όπου με την δύση του ηλίου δεν είναι εφικτή καμία δραστηριότητα.

Από ότι πληροφορούμαστε όμως σύντομα θα δοθεί και εκεί λύση και χαιρόμαστε ιδιαίτερα. Ξέρουμε και αναγνωρίζουμε ότι είναι πολύ δύσκολο και χρονοβόρο αλλά επειδή είναι άμεση ανάγκη και απαίτηση όλου του κόσμου της πόλης μας, είμαστε σίγουροι ότι και εκεί θα δοθεί άμεση λύση όπως και στα υπόλοιπα προβλήματα που και εκείνα λύθηκαν άμεσα.

 Εμείς σαν Δόξα Κορωπίου θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις καλύτερες συνθήκες στα παιδιά μας και μέσα από την άψογη συνεργασία με τους τοπικούς φορείς να κάνουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια να γίνει ο χώρος του σταδίου Παπασιδέρη ακόμη καλύτερος και πιο ευχάριστος για όλους!!!

 Μετά τιμής το συμβούλιο της ομάδας

ΔΟΞΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ.

Related posts

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Newsroom

Παραίτηση σωματείου από αγώνα Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ

Ρένος Γιαμπουράς

Σφράγισε το δεύτερο εισιτήριο η Μαρκό (1-0)

Abola Team