free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Με τον Αποστολόπουλο σε μεγάλα κέφια ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου 3-1 εκτός το Ηράκλειο

Με τον Αποστολόπουλο να κάνει πάρτι και να αναδεικνύεται σε μορφή του αγώνα, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου νίκησε εκτός έδρας το Ηράκλειο με σκορ 3-1.

Ο Αποστολόπουλος με δυο γκολ και μια ασίστ δικαίως παίρνει τον τίτλο του MVP ο νεαρός μεσοεπιθετικός.

 

Στο 38′ ο Γκουγκας με προβολή έκανε το 0-1, με τον Μπανιά στο 54′ να ισοφαρίζει μετά από σέντρα του Αποστολόπουλου που πέρασε στο ματς δύο λεπτά νωρίτερα.

 

Ο νεαρός άσος στο 73′ και 78′ έγινε εκτελεστής αφού με δυο σουτ πέτυχε ισάριθμα γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 1-3. Ο ίδιος παίκτης στο 81′ είχε δοκάρι  και  την ίδια κατάληξη είχε προσπάθεια του Αντωνόπουλου στο 49΄

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Νίκος Παπαρούνης) Γκλώτσος, Μέρτκολα, Κατσούλης, Τσιρκινίδης, Αναγνωστόπουλος, Μπακαδήμας (73΄Μπακαδήμας), Κραψίτης, Χρήστου (90′ Τσάτσος), Γκούγκας, Καφετζής (85′ Δήμας), Αντωνόπουλος.

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Χρήστος Τάσης) Γιαννόπουλος, Δάρρας, Τσιούλος, Χισάι, Μαούνης, Μπανιάς, Κακλαμάνος, Αγγέλου (57′ Μπάκας), Τσαγιάννης (90′ Μπίκος), Κιάφα (52′ Αποστολόπουλος), Μπάρδης (89′ Καγιανάς).

Related posts

Με τον αμυντικό χαφ Ναουρί Βιειρά συμφώνησε η Δόξα Βύρωνος (βίντεο)-Γιάννης Μελάς: “Δεν μας αγγίζουν οι απειλές-Ότι το καλύτερο για την αγαπημένη μας ομάδα που υπηρετούμε θα το πράξουμε”

Abola Team 3

Π.Ε.Π.Π.Π.Ε: «Το κράτος προσπαθεί να υποβιβάσει την αξία του πτυχίου μας και να μας στείλει στα τοπικά»

Γιώργος Ανανίδας

Δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε η Ηλιούπολη

Παντελίδης Mάνος