free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Μεγαλουργεί» ο Θρίαμβος Xαϊδαρίου με Χρήστο Τάσση στον πάγκο!

Τον απολογισμό έξι νικών, δύο ισοπαλιών και μίας μόλις ήττας μετράει η ομάδα των δυτικών προαστίων με τον έμπειρο τεχνικό στην άκρη του πάγκου της. 

 

 

 

 

 

 

Την εκπληκτική του πορεία που πραγματοποιεί μέσα στο 2018 επιβεβαίωσε στον μέγιστο δυνατό βαθμό ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου απέναντι στην ΑΕ Ηρακλείου.

 

Το συγκρότημα των δυτικών προαστίων κυριολεκτικά είναι «άλλη ομάδα» με τον Χρήστο Τάσση στην άκρη του πάγκου του και αυτό το πιστοποίησε στον μέγιστο βαθμό στη σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρησλή του απέναντι αστην ΑΕ Ηρακλείου, την οποία υπέταξε με 3-1 κάνοντας εκπληκτική ανατροπή στο δεύτερο μέρος

 

Παρότι προερχόταν από την εκτός έδρας ήττα – σοκ της περασμένης αγωνιστικής από τον Θρίαμβο Αθηνών, αποτέλεσμα που της έσπασε το αήττητο σερί 7 αγωνιστικών, πήγε διαβασμένη και αποφασισμένη στο Ηράκλειο, απέναντι στην ισχυρή γηπεδούχο ομάδα.

 

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αποστολόπουλο, ο οποίος σημείωσε δύο όμορφα τέρματα

Αυτή ήταν αισίως η τέταρτη εκτός έδρας (σε 6 εκτός έδρας ματς) νίκη με τον Χρήστο Τάσση στον πάγκο του Θριάμβου Χαϊδαρίου, με τον οποίο η ομάδα της πόλης μας από την ημέρα που ανέλαβε (15η αγωνιστική) και σε 9 αγώνες έχει 6 νίκες, 2 ισοπαλίες, μία (1) ήττα, τέρματα 13-6 και συγκομιδή 20 βαθμών.

 

 

Related posts

Γαζής: «Παίζουμε με την κορυφαία ομάδα του ομίλου»

Kώστας Παλαιολόγος

Ανέλαβε ο Θανάσης Πάβλοβιτς τα Πετράλωνα

Kώστας Παλαιολόγος

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «Κάναμε γνωστό το Βύρωνα στην Ευρώπη»

abola10