free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Παίζουμε με την κορυφαία ομάδα του ομίλου»

Το εγκώμιο της σχεδόν βέβαιης Πρωταθλήτρια Α.Ε. Κηφισιάς έπλεξε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής

 

 

 

 

Με τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη, απόρροια της εκπληκτικής πορείας που διαγράφει τους τελευταίους μήνες, αλλά και της καταπληκτικής αγωνιστικής εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα, ολοκληρώνει το Παλαιό Φάληρο την προετοιμασία του ενόψει της κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕ Κηφισιά.

 

Άπαντες δείχνουν να έχουν συναισθανθεί τον όγκο των δυσκολιών που θα κληθούν να αντιπαρέλθουν, αφού απέναντί τους θα έχουν τη σχεδόν βέβαιη πρωταθλήτρια και από τις πλέον θεαματικότερες ομάδες της κατηγορίας, ωστόσο, η διάθεση για μία εμφάνιση αντάξια των προσδοκιών, είναι έκδηλη.

 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του ετχνικού Γιάννη Γαζή, ο οποίος έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

 

«Η ομάδα μας βρίσκεται σε τέλεια αγωνιστική κατάσταση και έχουμε την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά τις νίκες που έχουμε σημειώσει, αλλά και τα υψηλά επίπεδα αγωνιστικής μας απόδοσης. Πλέον το μυαλό μα έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στην εκτός έδρας  αναμέτρηση με την ΑΕ Κηφισιά. Αντιμετωπίζουμε την κορυφαία ομάδα του ομίλου, η οποία δίκαια αναδεικνύεται πρωταθλήτρια. Μία ομάδα, που αποδίδει όμορφο κι επιθετικό ποδόσφαιρο. Ευχής έργον είναι να γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι για όλους όσους το παρακολουθήσουν και θέλουμε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται.»

 

 

 

 

 

 

Related posts

Τρανός: «Να κάνουμε την έδρα μας φρούριο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Στο 88′ ο Πανερυθραϊκός ισοφάρισε (1-1) τον Αστέρα Ζωγράφου

Abola Team

“Λόρδος” ο Χαζίσας

abola10