free page hit counter
23.3 C
Αθήνα
28 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καπράλος: «Η ομάδα έχει «κρεμάσει» ψυχολογικά»

Στους τομείς που έχουν ωθήσει την νεανική του ομάδα στην κάθετη αγωνιστική πτώση των τελευταίων μηνών, εστίασε ο τεχνικός της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος.  

 

 

 

Το αγωνιστικό κατρακύλισμα των δύο τελευταίων μηνών συνεχίστηκε για την Κορωνίδα, η οποία υποχρεώθηκε σε νέα εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από την Τόλμη Περιστερίου με 1-0.

 

Το ψυχολογικό «άδειασμα» των πολλών νεαρών του παικτών έχει προβληματίσει τα μέγιστα το προπονητή του συλλόγου της ομάδας του Γαλατσίου Γιάννη Καπράλο, ο οποίος πασχίζει από την πλευρά του να δώσει ένα τέλος σ’ αυτή την αρνητική κατάσταση, που έχει δημιουργηθεί

 

«Είμαι αρκετά προβληματισμένος από την όλη αυτή κατάσταση την οποία βιώνουμε. Έχουμε φτάσει στο σημείο να μην μπορούμε να κερδίσουμε στην έδρα μας ομάδες, που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του ομίλου. Οι σπουδές αρκετών παικτών, που στελεχώνουν τον βασικό μας κορμό και μία σειρά άτυχων αποτελεσμάτων μας έχουν αδειάσει. Η ομάδα έχει «αδειάσει» ψυχολογικά κι αυτό φαίνεται στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε τα παιχνίδια. Οφείλουμε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο από εδώ και στο εξής  και κυρίως να ξεκινήσουμε να βάζουμε τις βάσεις για την επόμενη σεζόν. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με τα Πράσινα Πουλιά, όπου ξεκάθαρος στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες και τις θετικές μας εμφανίσεις»

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ηρακλής Περιστερίου-Αστέρας Εξαρχείων 0-0

Abola Team 3

Νίκη χωρίς αντίκρισμα ο Κεραυνός (1-2)

Abola Team

Τριφυλλιακός-Εθνικός Αστέρας 1-4

Abola Team 3