free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Κάτσικας: «Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι με την Μαρκό»

Στις ιδιαιτερότητες του ντέρμπι με την Μαρκό, επικεντρώθηκε ο προπονητής του Αστέρα Βάρης Μιχάλης Κάτσικας. 

 

 

 

 

Στην πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ από τον πρωτοπόρο Παλληνιακό με 1-0 υποχρεώθηκε ο Αστέρας Βάρης, χάνοντας πολύτιμο έδαφος όσον αφορά το κυνήγι της πρωτιάς. 

Ο τεχνικός ηγέτης του συλλόγου Μιχάλης Κάτσικας, ωστόσο, επικεντρώνεται στην πολύ απαιτητική συνέχεια, που περιμένει την ομάδα τους το πρωτάθλημα και την φέρνει αντιμέτωπη με την φιναλίστ του Κυπέλλου Μαρκό, η οποία ακολουθεί ένα βαθμό πίσω, σ’ ένα πραγματικό ντέρμπι: 

«Στην Παλλήνη υποχρεωθήκαμε στην πρώτη φετινή μας ήττα. Μία ήττα η οποία είναι απόλυτα δικαιολογημένη, δεδομένου ότι ο αντίπαλος ήταν εμφανώς καλύτερος κι εμείς δεν ανταποκριθήκαμε στο ύψος των απαιτήσεων. Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στην προσεχή κρίσιμη αναμέτρηση. Μαας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Μαρκό. Αντιμετωπίζουμε την φιναλίστ του Κυπέλλου, μία πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία βρίσκεται ένα βαθμό πίσω μας στον βαθμολογικό πίνακα και όλα συνηγορούν στο ότι θα διεξαχθεί ένα πολύ αμφίρροπο ματς. Θα πρέπει να φανούμε απόλυτα προσηλωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο» 

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, την ύστατη ώρα θα κριθεί η συμμετοχή των τραυαμτιών Θανάση Μάγγου και Σπύρου Μίχου.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Σκούρας (Κρυονέρι):”Πήραμε βαθμολογική ανάσα”(vid)

abola10

Ανακοίνωσε Ιωσήπου ο Αστέρας Βάρης

Ρένος Γιαμπουράς

Πρώτη “γκέλα” για το Σαρωνικό

Ρένος Γιαμπουράς