free page hit counter
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

15η σερί νίκη για το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, επικράτησε με ανατροπή στο σκορ 9-2 του Υπουργείου Γεωργίας

Την 15η σερί νίκη σε ισάριθμους αγώνες για τις διοργανώσεις της ΑΔΕΔΥ πέτυχε η ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Αυτή τη φορά η ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας την οποίσ κοουτσάρισε ο Δημήτρης Βάρσοις παίζοντας το πρωί του Σαββάτου (17/3) στο γήπεδο της Καλλιθέας για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΑΔΕΔΥ νίκησε με ανατροπή στο σκορ το Υπουργείο Γεωργίας με 9-2.

Στο σκορ προηγήθηκε το Υπουργείο Γεωργίας στο 2′ με πέναλτι που πέναλτι που κέρδισε ο Γούναρης και εκτέλεσε ο Μηνάς και παρότι έπεσε στην σωστή γωνία ο γκολκίπερ Δώριζας ο οποίος βρήκε την μπάλα με τα χέρια. Στο 18′ από γύρισμα του Χαρακάκου ο Κουκόπουλος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 για το ΥΕΘΑ. Ο ίδιος ο παίκτης, πάλι ο Κουκόπουλος με κεφαλιά στο 23′ από γύρισμα του Βάγια έκανε το 2-1 για την ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ενώ στο 33′ ο Γούναρης ισοφάρισε σε 2-2.

Στο 38′ ο Κουκόπουλος με σουτ μετά από ενέργεια του Αγγελίδη έκανε το 3-2 στο 39′ μετά από έξοχο συνδυασμό ο Καραβασιλειάδης το 4-2, στο 40′ ο Γιαννακάκης με μακρινό σουτ σημάδεψε σωστά κάνοντας το 5-2, στο 48′ ο Παρούσης με πλασέ έκανε το 6-2, στο 52′ πάλι ο αρχηγός του ΥΕΘΑ Παρούσης με σέντρα-σουτ έκανε το 7-2, στο 57′ ο Βάγιας με σέντρα σουτ από πολύ πλάγια ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 8-2 ενώ στο 78′ ο Αγγελίδης με πλασέ έγραψε το τελικό 9-2.

Στο 81′ σε φάουλ του Κουκόπουλου η μπάλα αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι ενώ στην συνέχεια της φάσης ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ που πέτυχε. Πολύ καλός από τους νικητές και ο Κομπορόζος με το αλάνθαστο παιχνίδι που έκανε.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Χαλάσος, Ψαρίδης, Καραγιαννίδης.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ (ΥΕΘΑ) (κόουτς Δημήτρης Βάρσος): Δώριζας, Βάγιας, Γιαννακάκης, Καστανιώτης, Παρούσης, Μουζής, Αγγελίδης, Καραβασιλειάδης, Μυκωνιάτης, Χαρακάκος, Κουκόπουλος ενώ έπαιξαν επίσης οι Κομπορόζος, Χρυσοβέργης, Ζαμπάρας.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ (κόουτς Γιώργος Φρουζάκης): Παπαβασιλείου, Κολυμπίρης, Μπούρας, Ασωνίτης, Σουβλερός, Φρουζάκης, Μπαρμπαγιάννης, Φλέρης, Γάγγος, Μηνάς, Γούναρης ενω έπαιξε και ο Τασούλας.

Related posts

Νέος κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για τον Ηρακλή!

Abola Team 3

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-0

Abola Team 2

Nations League: Καλή κλήρωση για την Εθνική

abola10