free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιλιμτζίδης: «Οι παίκτες μου έδειξαν ψυχή!»

Tο εγκώμιο των παικτών του έπεξε ο τεχνικός της ΑΕ Χαλανδρίου Τάος Κιλιμτζίδης  για την σπουδαία νίκη επί του Πανερυθραϊκού.

 

 

 

Το πιο αποφασιστικό της βήμα για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας,    ΕΠΣΑ πραγματοποίησε η ΑΕ Χαλανδρίου με την τεράστια σε αξία νίκη επί του Πανερυθραϊκού με 1-0. 

Αποτέλεσμα, το οποίο επέτρεψε στους «πράσινους» να απομακρυνθούν αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη και παράλληλα τους προσέδωσε σημαντική ψυχολογική ώθηση, ενόψει της καθοριστικής τελικής ευθείας

 

Η εν γένει εικόαν των παικτών, άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Τάσο Κιλιμτζίδη, ο οποίος έσπευσε να τους πλέξει το εγκώμιο: 

«Οι παίκτες μου έδειξαν ψυχή και τρομερή διάθεση! Στην έδρα μας πραγμαιτκά μεταμορφωνόμαστε, δεδομένου ότι πολύ δύσκολα βρίσκεται ομάδα να μας κερδίσει. Καταφέραμε          να υποτάξουμε μία πολύ οργανωμένη και έμπειρη ομάδα, όπως είναι ο Πανερυθραίός, ο οποιος διαθέτει για ολλά χρόνια τον ίδιο κορμό, έχει επίσης αρκετά χρόνα ένα καταξιωμένο προπονητή, όπως είναι ο Αντώνης Τσιμπάκης και γενικότερα βγάλαμε σφυγμο.Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων για το επίτευγμά τους, αφού πήραμε μία σπουδαία νίκη, η οποία αναμένετια να μας τονώσει την αυτοπεποίθηση, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας»

 

 

Related posts

Τσιμπάκης: «Έτοιμοι και με σοβαρότητα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Τσιμπάκης: «Χτυπήσαμε στις αδυναμίες του αντιπάλου»

Kώστας Παλαιολόγος

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: “Όλοι δίπλα στην ομάδα μας”

abola10