free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Χτυπήσαμε στις αδυναμίες του αντιπάλου»

Στους τομείς που χάρισαν τη σπουδαία εκτός ε΄δρα ςνίκη στην ομάδα του σε βάρος της ΑΕ Χαλανδρίου αναφέρθηεκ ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης

 

 

 

Τη διαρκή αγωνιστική του άνοδο πιστοποίησε ο Πανερυθραϊκός απέναντι στο Χαλάνδρι πετυχαίνοντας πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη με 3-1.

 

Η ομάδα των βορείων προαστίων αποδίδοντας εξαιρετικά εκμεταλλεύτηκε τις καλές στιγμές που είχε  στην αναμέτρηση και πανηγύρισε την κατάκτηση των τριών πολύτιμων βαθμών.

 

Με τον τεχνικό Αντώνη Τσιμπάκη να απονείμει τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του:

 

«Θεωρώ ότι πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη διπλής σημασίας στο Χαλάνδρι απέναντι σε μία πολύ δυνατή κι αξιόλογη ομάδα. Χτυπήσαμε στι;αδυναμίες του αντιπάλου, σταθήκαμε τυχεροί σε κάποιες καλές του στιγμές κι έτσι καταφέραμε να φύγουμε νικητές από μία πολύ δύσκολη έδρα. Το πλέον ενθαρρυντικό, είναι ότι δείχνουμε σταθερότητα και διάρκεια στην απόδοσή μας, γεγονός που μας επιτρέπει να ασισιοδοξούμε βάσιαμ για ακόμη καλύτερη συνέχεια».

 

Μεταγραφικός «πυρετός»

 

Την ίδια στιγμή, οι ιθύνοντες του Πανερυθραίκού συνεχίζουν τη προσπα΄θεια περαιτέρω ενίσυσης του ρόστερ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στον Πανερυθραϊκό κινούντια για την απόκτηση στόπερ, κεντρικού χαφ κι επιθετικού, που θα ενισχύσουν τον άξονα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Επιστρέφει στο … σπίτι του ο Α.Ο. Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Τρανός: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Abola Team