free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Έτοιμοι και με σοβαρότητα!»

To στίγμα του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟ Χαϊδαρίου έδωσε ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης.

 

 

 

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας να .. αγγίζει κόκκινο, ο Πανερυθραϊκός ολοκλήρωσε την προετομασία του για τις ανάγκες της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΑΟ Χαϊδαρίου. 

Άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου των βορείων προαστίων δείχνουν να έχουν συναισνθεί την κρισμότητα της αναμέτρησης και φέροντια διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα για νίκη, που θα τος επιτρέψει να αναρριχηθούν βαθμολγικά, αλλά παράλληλα και να αποκτήσουν την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας:

 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Αντώνη Τσιμπάκη: 

«Έχχουμε προετοιμαστέι κατάλληλα για ένα πολύδυνατό παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ ανταγωνισιτκή ομάα, που διαθέτει πολύ αξιόλογη έδρα Όλη την εβδομάδα επικεντρωθήκαμε σητν βελτίωση σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού κι εκτιμώ ότι είμαστε απόλυτα έοιμοι να δώσουμε τη μάχη μας για την νίκη, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να αναρριχηθούμε βαθμολογικά. Αντιμετωπίζουμε την αναμέτρηση με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα». 

Στα θετικά για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η επιστροφή του Κάρολου Γληνύ, που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του.

 

 

 

 

 

Related posts

Το Χαλάνδρι 2-1 τα Σούρμενα

Abola Team 3

Μαντζούνης: «Κερδίσαμε μία πολύ σπουδαία ομάδα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Τσιμπάκης: «Να τελειώσουμε με νίκη στην έδρα μας»

Kώστας Παλαιολόγος