free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψύλλιας: «Απομένουν επτά τελικοί»

Την κρισιμότητα της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος ανέδειξε ο τεχνικός της Ανθούπολης Θανάσης Ψύλλιας. 

 

 

 

 

Με το … αίσθημα μίας μεγάλης χαμένης ευκαιρίας υποδέχθηκαν στην Ανθούπολη την ήττα με 4-2 από τον πολύ ισχυρό ΠΑΣ Γαλάτσι.  

Το σωματείο των δυτικών προαστίων μολονότι πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση κι έδειξε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στο συγκρότημα του Θανάση Ζαμπούρα, το οποίο μάλιστα έχει θέσεις πρωταγωνιστικούς στόχους στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ, εντούτοις δεν  τα κατάφερε, χάνοντας πολύ πιο δύσκολα απ’ ό,τι μαρτυρά το τελικό 4-2. 

Η διακοπή του πρωταθλήματος παρέχει στην ομάδα μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για ανασυγκρότηση, ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα όλο αυτό το διάστημα και να συγκεντρωθεί ενόψει της καθοριστικής τελικής ευθείας του φετινού «μαραθωνίου». 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη  Θανάση Ψύλλια: 

«Αφήνουμε πίσω μας το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γαλάτσι και στρέφουμε την προσοχή μας στην κρίσιμη συνέχεια που μας περιμένει, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Γκυζιακό. Απομένουν για εμάς επτά τελικοί, εκ των οποίων τους τέσερις θα κληθούμε να δώσουμε στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε σε όλους να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Θα δουλέψουμε πολύ μεθοδικά το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, ευελπιστώντας να φανούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι»


Σειρά φιλικών αγώνων δίνει αυτές τις ημέρες η Ανθούπολη, η οποία το βράδυ της Τρίτης αντιμετώπισε την Κηπούπολη, χωρίς να κρατηθεί σκορ, ενώ για το βράδυ της Πέμπτης έχει προγραμματιστεί νέο τεστ κόντρα στον γειτονιικό Ιπποκράτη  

Related posts

Ψύλλιας: «Να αποκτήσουμε μεγαλύτερη διάρκεια»

Kώστας Παλαιολόγος

Στον Αστέρα Ζωγράφου Χαραλαμπίδης και Ανδριόπουλος

Kώστας Παλαιολόγος

Πεύκη-Ηρακλής Περιστερίου 0-0

Abola Team