free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκλεγκλές: «Οι παίκτες μου έχουν συνειδητοποιήσει την σημασία του αγώνα»

Το στίγμα του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟ Περιστερίου έδωσε ο τεχνικός του Άρη Πετρούπολης Αλέξης Γκλεγκλές.

 

 

 

 

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας, αλλά και την ψυχολογία στα ύψη, ο Άρης Πετρούπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τις ανάγκες της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΑΟ Περιστερίου.  

Οι «βυσσινί», οι οποίοι χρειάζονται απαραίτητα τους βαθμούς, προέρχονται από την δύσκολη, όσο ιδιαίτερα σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Ηλιούπολης, με την οποία παρέμειναν ολοζώντανοι στο κυνήγι της ανόδου στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.  

Αναφερόμενος στον αγώνα ο Αλέξης Γκλεγκλές, δήλωσε:

»Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα η οποία παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει καλή ψυχολογία από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο ματς για εμάς αλλά δεν υπάρχει περιθώριο για απώλεια βαθμών. Σιγουρα οι παίκτες μου έχουν συνειδητοποιήσει τη σημασία του αγώνα, έχουμε δουλέψει για το ματς αυτό. Ευχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να βγούμε νικητές από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση». 

 

Εκτος μάχης έχουν τεθεί ο Θόδωρας Λαπας, Γιόβαν Λάλα, Παύλος Νίκολι και Γιάννης Φιλίππου, ενώ, την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η χρησιμοποίηση του Σάββα Ηλιάδη που ταλαιπωρείται από ίωση.

 

 

 

 

Related posts

Με Παυλόπουλο δεν φοβάται το Χαϊδάρι!

abola10

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΡΟΥΦ 0-1 | Τα στιγμιότυπα

admin

Στεφάνι στη μνήμη του Παπαεμμανουήλ από τον ΣΠΠΑ

abola10