free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Κοντά στην κορυφή μέχρι τέλους!»

Το στίγμα του ενόψει της κρίσιμης συνέχειας του πρωταθλήματος έδωσε ο τεχνικός της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης.

 

 

 

Η διακοπή του πρωταθλήματος ελέω του εορτασμού της 25ης Μαρτίου δίνει τη δυνατότητα σε όλους στην Αλσούπολη να … αποφορτιστούν και να «γεμίσουν» τις μπαταρίες τους ενόψει της κρίσιμης τελικής ευθεία του «μαραθωνίου» του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ. 

Η επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων βρίσκι το συγκρότημα των βορείων προαστίων να δίνει ένα πολύ καθοριστικό αγώνα κόντα στο πολύ φορμαρισμένο Καματερό. 

Με τον τεχνικό ηγέτη Παναγιώτη Καλαϊτζίδη να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα: 

«Η διακοπή του πρωταθλήματος μας δίνει τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε κατάλληλα χωρίς να έχουμε κανένα άγχος και μ ηρεμία να στρέψουμε την προσοχή μας στην επερχόμενη αναμέτρηση, που είναι ιδιαίτερα κρίσιμη απέναντι στο Καματερό.

 

Πρόκειται για μία πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία είναι αρκετά φορμαρισμένη σε αυτόν τον δεύτερο γύρο. Θα προετοιμαστούεμ κατάλληλα, ώστε να φανούμε όσο το δυαντόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Βλέπουμε ότι στον όμιλό μας χάνονται βαθμοί από οπουδήποτ. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να μείνουμε κοντά στην κορυφή μέχρι το τέλος. Εφόσον το καταφέρουμε αυτό, τότε όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά στον όμιλό μας»

Related posts

Πήρε… φωτιά η μάχη της ανόδου στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ!

abola10

Ψύλλιας: «Πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ανανέωσε και ο Βαγγέλης Καπάνταης με τον ΠΟΨ