free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μαντζούνης: «Για εμάς είναι ντέρμπι το ματς με Θεμιστοκλή Αιγάλεω»

Το στίγμα του για την επερχόμενη αναμέτρηση έδωσε ο τεχνικός της Θύελλας Αγίου Δημητρίου Ανδρέας Μαντζούνης. 

 

 

 

 

Χαρακτήρα τελικού έχει αποκτήσει για την Θύελλα Αγίου Δημητρίου η κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω 

Το γεγονός ότι ο προσεχής αντίπαλος βρίσκεται στη τελευταία θέση του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ με συγκομιδή 13 πόντων, δεν ξεγελάει στο ελάχιστο τους ανθρώπους της πρωτοπόρου, οι οποίοι συνιστούν αυξημένη επαγρύπνηση, ώστε η επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων να βρει την ομάδα σε κατάσταση πλήρους τοιμότητας. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Ανδρέα Μαντζούνη: 

«Η όλη μας προσοχή και συγκέντρωση έχει στραφεί αποκλειστικά στο επόμενο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Θεμιστοκλή Αιγάλεω. Οφείλουμε να δούμε το συγκεκριμένο παιχνίδι ως ντέρμπι, διότι ο αντίπαλός μας δεν έχει τίποτε απολύτως να χάσει. Απεναντίας θα έχει τεράστιο κίνητρο, δεδομένου ότι όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρώτο, ώστε να τον αμφισβητήσουν ήταν το ξεκάθαρο σχόλιο του αρχιτέκτονα της φετινής ξέφρενης πορείας του συλλόγου, για να ποσθέσει:

 

«Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και όλη η επιτυχημένη πορεία ανήκει στους παίκτες. Η σιωπή είναι χρυσός σε τέτοιες περιπτώσεις. Οφείλουμε να είμαστε ταπεινοί » 

Εκτός πλάνων του Ανδρέα Μαντζούνη έχει τεθεί ο μόνιμα τραυματίας Κώστας Ελευθεριάδης, που υποφέρει από οστικό οίδημα, όπως επίσης και ο Πάρης Ηρακλέους, ο οποίος σταμάτησε να μετέχει στις προπονήσεις λόγω σπουδών.

 

 

 

 

 

 

Related posts

«Βόμβα» μεγατόνων με Γρηγόρη Παππά ο Άγιος Δημήτριος!

Kώστας Παλαιολόγος

Απέδρασε με τη νίκη από το Ζέφυρο ο Κεραυνός Γλυφάδας

abola10

Γιαννόπουλος: «Πήραμε πολύ σημαντική νίκη»