free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες…»

Το στίγμα του για την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Μικρασιατικό έδωσε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής. 

 

 

 

 

 

Το πιο αποφασιστικό του βήμα για την οριστικοποίηση της εκπλήρωσης του στόχου της απευθείας παραμονής στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ θα επιχειρήσει να κάνει το παλαιό Φάληρο στην καθοριστική εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Μικρασιατικό. 

Άπαντες στο σωματείο των νοτίων προαστίων έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα της αναμέτρησης απέναντι σε μία ομάδα, η οποία παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στην Α’ Κατηγορία και όπως είναι εύλογο, αναμένεται να γίνει «μάχη». Με φόντο την πολυπόθητη σωτηρία 

Ο τεχνικός Γιάννης Γαζής από την πλευρά του αρκέστηκε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα για την απαιτητική συνέχεια 

«Έχουμε προετοιμαστεί πολύ μεθοδικά για το εκτός έδρας παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Μικρασιατικό. Αντιμετωπίζουμε μία ιδιαίτερα δυνατή και σκληροτράχηλη ομάδα, η οποία παλεύει όλα τα παιχνίδια της κι εκτιμώ ότι η βαθμολογική θέση, όπου καταλαμβάνει στον όμιλό μας, την αδικεί. Όμως απο την πλευρά μας δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες κι είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για τη νίκη, ώστε να εκπληρώσουμε τον στόχο της απευθείας παραμονής»

 

Με αισθητές ελλείψεις στην σύνθεσή του θα παραταχθεί το Παλαιό Φάληρο απέναντι στον  Μικρασιατικό.

 

Ο τεχνικός Γιάννςη Γαζής δεν θα υπολογίζει σίγουρα στις υπηρεσίες των τραυματιών Μάριου Τοπάλι, Γιάννη Κίλια, όπως ακι του Φίλιππου Κωνσταντινίδη.

 

 

 

 

Related posts

“Κουλούρια” στο Χολαργό

abola10

Γαζής: «Τελικός με τον Ήφαιστο Περιστερίου»

Kώστας Παλαιολόγος

Γκοβερίνος: «Είμαστε ακόμη ζωντανοί και θα παλέψουμε μέχρι τέλους!»

Kώστας Παλαιολόγος