free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Έχουμε μπροστά μας πέντε τελικούς»

Το στίγμα του για την δύσκολη συνέχεια που περιμένει τον Αθηναϊκό, έδωσε ο Χρήστος Κιούρκος.

 

 

Αποφασισμένοι να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό, είναι όλοι στον Αθηναϊκό, όσον αφορά τη σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρησή τους απέναντι στον  Ήφαιστο Περιστερίου. 

Οι «ερυθροκίτρινοι», οι οποίοι μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό απέναντι σε μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα, η οποία μόνο τυχαία δεν έχει φτάσει τόσο ψηλά.

 

Με τον τεχνικό Χρήστο Κιούρκο να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα, αναφορικά με τις δυσκολίες όπου συναντά το εγχείρημα των ποδοσφαιριστών του: 

«Η ομάδα μας όλο αυτό το διάστημα προετοιμάστηκε, επιδιώκοντας να φανεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική γίνεται. Αντιμετωπίζουμε μία ιδιαίτερα δυνατή και ποιοτική ομάδα  και σίγουρα το έργο μας προβλεπεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολο

Έχουμε μπροστά μας πέντε τελικούς και είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

 

Με σύνθεση ανάγκης 

Με αρκετές και ιδιαίτερα σημαντικές απουσίες στη σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Αθηναϊκός κόντρα στον Ήφαιστο Περιστερίου.

 

Ο Χρήστος Κιούρκος δεν θα υπολογίζει σίγουρα στις υπηρεσίες των τραυματιών Σίλβιο Μουρεσάι, Άντζελο Πετριτάι, Μπάμπη Βαρδακώστα, Στέλιου Μουντοκαλάκη όπως ακι του Άρη Ζαφειράτου.

 

  

Related posts

Καπράλος: «Να δημιουργήσουμε υγιή και δυνατή ομάδα για του χρόνου»

Kώστας Παλαιολόγος

Ηράκλειο-Δάφνη Παλαιού Φαλήρου 2-0

Abola Team 3

Επέστρεψε στις νίκες η Ηλιούπολη

abola10