free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι»

Στον βαθμό επικινδυνότητας που συγκεντρώνει για την ομάδα του η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη Πετρούπολης, αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΑΟ Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης. 

 

 

 

Την επιστροφή του στα θετικά αποτελέσματα θα επιδιώξει να πετύχει ο ΑΟ Χαίδαρίου στην εκτός έδρας αναμέτρησή του κόντρα στον Άρη Πετρούπολης. 

Απέναντι στο συγκρότημα του Αλέξη Γκλεγκλέ, το οποίο διεκδικεί με πολλές αξιώσεις το εισιτήριο της ανόδου στον ιδιαίτερα απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, ο ΑΟ Χαίδαρίου θα προσπαθήσει να φανεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός γίνεται.

 

Κάτι το οποίο φρόντισε να δηλώσει ο τεχνικός ηγέτης Νίκος Παπαρούνης: 

«Προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που διεκδικεί πολύ υψηλούς στόχους όπως είναι ο Άρης Πετρούπολης στην έδρα του και αυτό το στοιχείο νομίζω ότι τα λέει όλα όσον αφορά τον βαθμό δυσκολίας του εγχειρήματός μας. Θα πάμε με σκοπό να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό, για την αξιοπρέπειά μας, αλλά και να δούμε μέχρι πού φτάνουν οι δυνατότητές μας. Ήδη από τώρα φροντίζουμε να θέσουμε τις βάσεις για την ομάδα της επόμενης περιόδου και σε αυτό το πρίσμα σκέπτομαι αν δώσω χρόνο και σε ορισμένους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί αρκτά σε προηγούμενα επίσημα παιχνίδια»

 

Με νέο πρόσωπο τον Απόστολο Γκουντελίτσα στην σύνθεσή του θα παραταχθεί ο ΑΟ Χαϊδαρίου κόντρα στον Άρη Πετρούπολης. Ο έμπειρος αμυτικ΄ςο εξέτισε τη ποινή του και επανήλθε στα πλάνα του Νίκου Ππααρούνη. Αντίθετα, θα απουσιάσουν  οι τραυματίες Μπερλέσης, Τσουρής και ο στρατευμένος Κονσολάτος.

 

 

Related posts

«Τριπλό» χτύπημα με Μιχαηλίδη, Βουρλή και Ευαγγέλου ο ΑΟ Ιλίου

Kώστας Παλαιολόγος

Τσιμπάκης: «Πάμε με συγκέντρωση και σοβαρότητα»

Kώστας Παλαιολόγος

Ντόκος (Παπάγος): “Πειθαρχημένοι και σοβαροί οι παίκτες μου”

abola10