free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Με πάθος για νίκη o Ήφαιστος

 

  

Με πίστη για επιστροφή στα «τρίποντα» οι ελλιπείς «ερυθροκίτρινοι» φιλοξενούν τον ΑΣ Ποντίων για την 27η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου (31/3, 17:00).

 

 

 

 

 

Αποφασισμένος να παλέψει με όλες τις δυνάμεις του για την επιστροφή του στις νίκες, ο Ήφαιστος υποδέχεται στο «Στ. Μελισσουργός» τον μαχητικό ΑΣ Ποντίων 

 

Οι ερυθροκίτρινοι», που προέρχονται από την ισοπαλία με 2-2 στην Σαλαμίνα απέναντι στον Αίαντα, θέλουν όσο τίποτε άλλο να επανέλθουν στις ράγες των επιτυχιών, αποσκοπώντας να δώσουν όσο πιο γλυκιά γεύση στην σεζόν, η οποία οδεύει προς το τέλος της.

 

Την ίδια στιγμή, πάντως, ο τεχνικός Μπάμπης Σκλάβος και οι στενοί του συνεργάτες καλούνται να βρουν λύσεις σε μία σειρά μαζεμένων αγωνιστικών προβλημάτων που έχουν προκύψει, ώστε η ομάδα να εμφανιστεί όσο το δυαντόν πιο έτοιμη να ανταπεξέλθει στο ύψος των περιστάσεων.

 

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι εκτός πλάνων έχουν τεθεί οι τραυματίες Νίκος Σκόνδρας, Δημήτρης Παπαδάτος, Κώστας Τζιώτης, αλλά και ο τιμωρημένος Μπάμπης Κεσανίδης.

 

Τα πολλά προβλήματα, ωστόσο, δεν πτοούν τους «ερυθροκίτρινους», οι οποίοι εμφανίζονται διατεθειμένοι όλοι όσοι αγωνιστούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε ο Ήφαιστος να επιστρέψει στις επιτυχίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Τουρουντζής: «Κρατάμε την νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

«Εξάστερο» το Κερατσίνι!

Kώστας Παλαιολόγος

Έτοιμο το Κερατσίνι για Αίαντα

Kώστας Παλαιολόγος