free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο ΟΦ Ιεράπετρας 3-0 εκτός την ΑΕ Μυλοποτάμου

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο ΟΦ Ιεράπετρας, όπου επιβλήθηκε με 0-3 της ΑΕ Μυλοποτάμου για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες άργησαν να βρουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα η όποια διεκδίκηση της μπάλας να γίνεται στο χώρο του κέντρου. Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» ήταν εκείνοι που πήραν προβάδισμα στο σκορ, έπειτα από ανατροπή του Ντιατά μέσα στην περιοχή από τον Παγιαλάκη στο 33ο λεπτό. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιάννης Κορέτα, όπου και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1 για τον ΟΦΙ.

 

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες ανέβασαν ρυθμό, με τον ΟΦΙ να βρίσκει δίχτυα δύο ακόμη φορές. Συγκεκριμένα, στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, ο Παγιαλάκης απέκρουσε, όμως ήταν ασταθής η απόκρουσή του. Ο Δελήμπαασης εν συνεχεία απομάκρυνε πάνω στη γραμμή, όμως ο Πυθαρούλης με κεφαλιά έκανε το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Κωνσταντίνου, όπου μετά από σουτ του Κορέτα μέσα από την περιοχή, ο Παγιαλάκης απέκρουσε προσωρινά και στην επαναφορά ο Κωνσταντίνου τριπλασίασε τα τέραμτα των «ασπρόμαυρων».

 

 Το φίλμ του αγώνα:

 

10’ Κεφαλιά του Κορέτα, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

 

11’ Συρτό σουτ του Κιάσσου από την γραμμή της περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

 

17’ Σουτ του Κορέτα πάνω στην κίνηση ο Παγιαλάκης μπλοκα΄ρει.

 

20’ Εκτέλεση κόρνερ του Καραγιάνη, Πυθαρούλης την κεφαλιά, άουτ.

 

30’ Σουτ του Μποτωνάκη μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.

 

33’ Ο Ντιατά κέρδισε πέναλτι και την εκτέλεση ανέλαβε ο Κορέτα όπου και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

 

35’ Σέντρα σουτ του Στάχτιαρη, ο Παγιαλάκης βγήκε και μπλόκαρε.

 

51’ Σέντρα – σουτ από τον Μερτίρι, ο Ταρτάλας βγαίνει και μπλοκάρει.

 

64’ Εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου, απομακρύνει ο Μεταξάκης πάνω στην γραμμή, όμως ο Πυθαρούλης με κεφαλιά εξ επαφής κάνει το 0-2.

 

73’ Σέντρα του Καραγιάννη, ο Δελήμπασης στην προσπάθειά του να απομακρύνει παραλίγο να τη στείλει στα δίχτυα της ομάδας του, όμως πέρασε άουτ

 

75’ Σουτ του Μερτίρι από πλάγια θέση, ο Ταρτάλας με τα ακροδάχτυλα απομάκρυνε σε κόρνερ.

 

84’ Σουτ του Κορέτα μέσα από την περιοχή, ο Παγιαλάκης αποκρούει, όμως στην επαναφορά ο Κωνσταντίνου κάνει το 0-3.

 

 

 

ΑΕ Μυλοποτάμου (Γ. Κόλτζος): Παγιαλάκης, Κιάσσος, Μεταξάκης, Πλουσής(71’ Σκουλούδης), Μποτωνάκης, Δροσάκης(62’ Βιτώρος), Δελήμπασης(71’ Σηφάκης), Παπαγιαννακης, Κουγιουμουτζής(71’ Νύκταρης), Μερτίρι, Πιτσόκος.

 

 

 

ΟΦ Ιεράπετρας (Γ. Μάγγος): Ταρτάλας, Πηγιάκης, Τσανάι, Πυθαρούλης, Κορομηλάς, Πετάσης(85’ Ακαμωτάκης), Καραγιάννης, Μπιταξής(59’ Τζελέπης), Στάχτιαρης(62’ Παπαδόπουλος), Ντιατά(40’ λτ Κωνσταντίνου), Κορέτα.

Related posts

Τέλος οι προσκλήσεις για τον χορό της Θύελλας Ραφήνας

Abola Team 3

Ο Διαγόρας 2-1 στο τοπικό ντέρμπι τον Ιάλυσο

Abola Team 2

Ανανέωσε και ο Κορωνέλος στον Χαραυγιακό

Abola Team 3