free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Το ντέρμπι στην Ένωση Αγ. Αναργύρων, 2-0 στο ντέρμπι κορυφής τον Ολυμπιακό Ν. Λιοσίων

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαρίνου ο οποίος σημείωσε δύο πανέμορφα τέρματα, οι Άγιοι Ανάργυροι επικράτησαν στο ντέρμπι κορυφής του Ολυμπιακού Ν. Λιοσίων με 2-0.

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με δυνατά μαρκαρίσματα σε αθλητικά πάντα πλαίσια οι δύο ομάδες “διασταύρωσαν” τα ξίφη τους με φόντο την νίκη και την πρωτιά. Στην πρώτη καλή φάση των γηπεδούχων, άνοιξε το σκορ, στο 18′ ο Γκεμίσης εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Αδαμόπουλος, έδιωξε με τις γροθιές και ο Μαρίνου σούταρε με δύναμη στην κίνηση με την μπάλα να σκάει στο έδαφος και να καταλήγει στην αριστερή γωνία του τέρματος, για το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο 32′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν την καλύτερη τους ευκαιρία με τον Γκαβζίδη να σουτάρει και τον Χανιώτη να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να διώχνει. Στο 40′ ξανά ο Μαρίνου σούταρε από διαγώνια όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. 

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός δεν ήταν καλός με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη στο κέντρο, όμως οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτεροι σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά, στο 67′ ο Γκαβζίδης γέμισε με φάουλ την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής ο Πατέλης έπιασε την κεφαλιά στην κίνηση όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 73′ ο Μαρούσης, σούταρε με δύναμη και ο Αδαμόπουλος έδιωξε την μπάλα και στην συνέχεια της φάσης, ο Μαρίνου σέντραρε και ο Γκεμίσης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ. Στο 79′ ο Μουκίδης σούταρε για τον Ολυμπιακό όμως η μπάλα πέρασε αρκετά πάνω από τα δοκάρια του Χανιώτη. Στο 86′ ήρθε το δεύτερο γκολ της Ένωσης, με τον Μαρούση στην αντεπίθεση να αλλάζει πολύ ωραία παιχνίδι, προς τα αριστερά στον Μαρίνου, και αυτός, με φοβερή ατομική ενέργεια πέρασε τον αντίπαλό του και σούταρε δυνατά στα δίχτυα του Αδαμόπουλου, με τους παίχτες των γηπεδούχων να γίνονται ένα κουβάρι, πανηγυρίζοντας έξαλλα.

Στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη σε ένα τοπικό ντέρμπι, κορυφής που φέρνει ακόμα πιο κοντά τους Αγίους Αναργύρους προς την Γ’ Εθνική. Αξιοσημείωτη και η παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων όπου έδωσαν βροντερό παρών και δημιούργησαν πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Πάνω από 2,500 χιλιάδες ο κόσμος στις κερκίδες για αυτό το σπουδαίο ντέρμπι.

Διαιτητικό τρίο : Ευαγγέλου, Φωτόπουλος, Καρατζίμας ήταν άριστοι.

Άγιοι Ανάργυροι : Χανιώτης, Κολλιάκος, Μαντίκος, Παραράς, Καλογέρης, Σταυρόπουλος (Μαρούσης 58′), Μαρίνου, Αλημπάς (Γουβαλάρης 71′), Νταουτάϊ (Κοτρόλης 64′), Γκεμίσης, Κετσετζόγλου (Παπαδόπουλος 53′)

Ολυμπιακός Ν. Λιοσίων : Aδαμόπουλος, Φραγκόπουλος (Τεννές 60′), Κοτούλιας (Μουκίδης 46′), Κυριάκης (Καραχάλιος 70′), Τριανταφυλλίδης, Πατέλης, Καπλάνης, Αθανασόπουλος (Παπαδόπουλος 46′), Σπίνος, Γκαβζίδης, Καραμπίνης

Related posts

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Η συνέντευξη Τύπου

abola10

Σμυρνής: «Πήραμε μία καθαρή νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Έβαψε… κιτρινέρυθρο το ντέρμπι του Βύρωνα ο Αθηναϊκός

abola10