free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Η άμυνά μας ήταν απροσπέλαστη!»

Στους τομείς που οδήγησαν την ομάδα του στην σπουδαία νίκη επί του Καματερού, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης. 

 

 

 

 

Την αξιομνημόνευτη πορεία της στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Αλσούπολη με την σπουδαίας σημασίας νίκη επί του Καματερού με 1-0.

 

Αποτέλεσμα, το οποίο επέτρεψε στο συγκρότημα των βορείων προατίων να διατηρήσει ολοζώντανες τις ελπίδες του για άνοδο στην Α’ Κατηγορία και φυσικά τη δυνατότητα όλων να κάνουν  ευτυχισμένο Πάσχα.

 

Χαρακτηριστεκές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Παναγιώτη Καλίτζίδη:

 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία μας έδωσε τη δυνατότητα να παραμείνουμε κοντά στις προνομιούχες θέσεις του ομίλου και να ατενίζουμε την κρίισμη τελική ευθεία του πρωταθλήματος με ακόμη μεγαλύτερη αισιοσδοξία.

 

Ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα γρήγρο γκολ, το οπίο μας έδωσε τη δυνατότητα να πιστέψουμε ακόμη περισσότερο στους εαυτούς μας. Στην συνέχεια η εμφάνισή μας δεν ήτα αυτή, πο θέλαμε, αλλά με πολύ καλή διαχείριση και με όπλο την αξιόλογη αμυντική μας συμπεριφορά καταφέραμε να κρατήσουμε την πολυπόθητη νίκη, η οποία μας οπλίζει με αυτοεποίθηση. Συγχαρητήρια στους παικτες μου. Η άμυνά μας ήταν πραγματικά απροσπέλαστη και αποτέλεσε τη σημαντικότερη παράμετρο για αυτό το πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε ην προσπάθειά μας»

Related posts

Λυκόβρυση-Νέα Ιωνία 2-2

Abola Team 3

Ο Κώστας Αργύρης συνεργάτης του Θανάση Ψύλλια στην Αλσούπολη

Ιωάννου: «Πάμε να παλέψουμε με τα όπλα που διαθέτουμε»

Kώστας Παλαιολόγος