free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Η σεζόν είναι κάτι παραπάνω από επιτυχημένη!»

Απόλυτα ευχαριστημένος από τα «πεπραγμένα» της ομάδας του εμφανίζεται ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου. 

 

 

 

 

Ομάδα – πρότυπο για πολλούς άλλους συλλόγους με πολύ υψηλότερα μπάτζετ, αλλά και δυναμική αποτελεί η Κηπούπολη.  

Η νεοφώτιστη ομάδα των δυτικών προαστίων πραγματοποιεί καταπληκτική πορεία στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο, που την έχει εδραιώσει στην τρίτη θέση με 50 πόντους κι ενώ απομένουν  έξι στροφές για την ολοκλήρωση του φετινού «μαραθωνίου». 

Μία πορεία αξιοθαύμαστη, που συνδέεται  με πολύ καλές εμφανίσεις, οι οποίες με τ σειρά τους αναδεικνύουν την ποιότητα της δουλειάς, που γίνεται σ όλες τις εκφάνσεις. 

Ο αρχιτέκτονας της φετινής επιτυχημένης πορείας της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του από την ανταπόκριση, που βρίσκει από τους ποδοσφαιριστές του:

 

«Τα πράγματα στην ομάδα μας εξελίσσονται υπέροχα. Η φετινή μας πορεία φτάνει σιγά – σιγά προς το τέλος και αυτό, που έχω να τονίσω είναι ότι η σεζόν κρίνεται κάτι παραπάνω από επιτυχημένη. Στο ξεκίνημα της περιόδου, όντες νεοφώτιστοι είχαμε θέσει ως πρωταρχικό στόχο να μην κινδυνεύσουμε και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε μία ικανοποιητική παρουσία, αποδίδοντα ςόμορφο ποδόσφαιρο. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνω ότι τους στόχους που είχαμε θέσει, τους έχουμε ήδη εκπληρώσει με το παραπάνω. Πάμε τώρα με ακόμη περισσότερη ηρεμία σε αυτές τις έξι τελευταίες στροφές του «μαραθωνίου» να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του τεχνικού ηγέτη της Κηπούπολης, για να προσθέσει:

 

«Η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί στην επερχόμενη αναμέτρηση με τους Αμπελόκηπους. Μία ομάδα που δεν έχει εξασφαλίσιε ακόμη την παρμαονή κι επομένως κρύβει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Οφείλουμε να φανούμε απόλυτα προσηλωμένοι στο αγωνισιτκό μα ςπλάνο και να επιβεβαιώσουμε την μέχρι τώρα πορία μας»

  

Related posts

Φυλακούρης: «Αξίζαμε κάτι καλύτερο κόντρα στην Μεταμόρφωση»

Φυλακούρης: «Να γυρίσουμε τούμπα την κατάσταση»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπουγάς: «Από το συγκεκριμένο παιχνίδι έχουμε μόνο να κερδίσουμε!»

Kώστας Παλαιολόγος