free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φυλακούρης: «Αξίζαμε κάτι καλύτερο κόντρα στην Μεταμόρφωση»

Την άποψη ότι η ομάδα του εδικαιούτο κάτι καλύτερο από την εντός έδρας ήττα με 1-0 κόντρα στην Μεταμόρφωση, εξέφρασε ο τεχνικός του Ποσειοδώνα Γλυφάδας Πέτρος Φυλακούρης

 

 

 

 

 

«Σκασμένοι» παρουσιάζονται στον Ποσειδώνα Γλυφάδας με αφορμή τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η εντός έδρας ήττα από την ισχυρή ΑΕ Μεταμόρφωσης με 1-0.

 

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο δυσχέρανε ακόμη περισσότερο τη θέση, που καταλαμβάνει το νεναικό συγκρότημα των νοτίων προαστίων στον ιδιαίτερα απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ. Ειδικά από τη στιγμή όπου το γκολ, με το οποίο κρίθηκε η αναμέτρηση σημειλώθηκε στο 90ό λεπτό σε μία αντεπίθεση των φιλοξενούμενων και κόντρα στη ροή του αγώνα.

 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Πέτρου Φυλακούρη:

 

«Νιώθουμε αδικημένοι από το τελικό αποτέλεσμα, διότι αξίζαμε κάτι καλύτερο.  Κόντρα σε μία ιδιαίτερα ποιοτική κι έμπειρη ομάδα, όπως είναι η ΑΕ Μεταμόρφωσης, θεωρώ ότι η διή μας ομάδα είχε τις πρισσότερες και πιο χαρακτηριστικές φάσεις να σημειώσει τουλάχιστον ένα γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε, Απεναντίας και κόντρα στη ροή του αγώνα δεχθήκαμε στο 90’ το γκολ, που καθόρισε τον αγώνα,. Χρειαζόμαστε κάπια στιγμή την τύχη να χαμογελάσει και σε εμάς!»

 

 

Related posts

Μπουντούρης τέλος από την Ελευθερούπολη

abola10

Κουφογιαννάκης: «Κομβικό το παιχνίδι με τον Αίμο»

Χαραλαμπίδης: «Το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα»

Kώστας Παλαιολόγος