free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ABOLA PLUS

Η θυσία του ήρωα σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου ας συνετίσει αυτούς που διαπραγματεύονται τα εθνικά μας θέματα και αυτούς που δυσανασχετούν με την θρησκεία μας και τον Εθνικό Ύμνο: Άρθρο του ΦΩΤΗ ΚΑΤΣΟΥΦΗ

Όλη η Ελλάδα και για την ακρίβεια όλα τα σημεία του πλανήτη όπου υπάρχει ελληνισμός και είναι αρκετός παντού έχουν βυθιστεί στο πένθος από τον χαμό-την θυσία του ήρωα σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου με την πτώση του Mirage 2000-5.

Είναι ευκαιρία τουλάχιστον η θυσία του σμηναγού να συνετίσει αυτούς κυρίως από την πλευρά της κυβέρνησης που διαφωνούν για αρκετά πράγματα για τα οποία ο Γιώργος Μπαλταδώρος και άλλοι ήρωες έχουν δώσει την ζωή. Έδωσαν την ζωή τους με πενιχρές αμοιβές οι οποίες κάθε τόσο ψαλιδίζονται υπερασπιζόμενοι το τρίπτυχο Πατρίδα-Οικογένεια-Θρησκεία και το αντίστροφο επί τρία.

Η νέα θυσία, αυτή τη φορά του ήρωα Γιώργου Μπαλταδώρου επιτέλους ας συνετίσει αυτούς που διαπραγματεύονται αρχικά τα Εθνικά μας Θέματα. Η προκειμένη περίπτωση έχει να κάνει με το όνομα των Σκοπίων. Δεν υπάρχει καμιά Μακεδονία για τους γείτονες. Η Μακεδονία είναι μια και ελληνική. Ας βρουν κάποιο άλλο όνομα οι Σκοπιανοί και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υπάρξει ούτε σαν σκέψη καμία υποχώρηση από την ελληνική κυβέρνηση, που ήδη μέσω μνημονίων που έλεγε ότι θα καταργήσει έχει προχωρήσει σε αμέτρητες υποχωρήσεις.

Η θυσία του ήρωα Γιώργου Μπαλταδώρου ας συνετίσει κάποιες φωνές από την κυβέρνηση που ζητάνε την κατάργηση του Εθνικού Ύμνου σε κάποιες περιπτώσεις, που αφήνουν αιχμές για την σημαία στα σχολεία που “πυροβολούν” με τον τρόπο τους την ελληνική ορθόδοξη θρησκεία. Αυτούς που κάνουν λόγο για Σκοταδιστές, ταλιμπάν της θρησκείας μας, για το μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία μας, αυτούς που δεν καλύπτουν την πρώτη κατοικία από τα ξένα κοράκια την στιγμή που οι Έλληνες έδωσαν και το αίμα τους για να σώσουν τις τράπεζες και πολλά άλλα.

 

Related posts

Κοροναϊός: Επτά παραμένουν τα κρούσματα στη χώρα μας – Εξιτήριο πήραν οι επαναπατρισθέντες

Abola Newsroom

Παρουσίαση : Αυτό θα είναι το νέο iPhone

Abola Newsroom

Μακελειό και λουτρό αίματος στο Μανχάταν: Οδηγός έπεσε με φορτηγό σε ποδηλάτες με τουλάχιστον 8 νεκροί και 12 τραυματίες

Abola Team 2