free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής: «Να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

Τη δίψα του για την καλύτερη διάκριση εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής.  

 

 

 

 

Η εντός  έδρας ισοπαλία με 1-1 στην οποία υποχρεώθηκε ο Ολυμπιακός Λιοσίων απέναντι στον ψυχωμένο Μικρασιατικό μπρεί να ψαλίδισε σε σημαντικό βθαμό τις ελπίδες για την κατάκτηης της κορυφής στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας, ωστόσο σε καμία στιγμή δεν αποθαρύνει την δίψα για προσπάθεια και διάκριση

 

Αυτό, τουλάχιστον προκύπτει από τις δηλώσεις του προπονητή Λεωνίδα Σμυρνή: 

«Στην αναμέτρηση με τον Μικρασιατικό παλέψαμε, ωστόσο είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία σειρά από ατυχείς συγκυρίες. Το παιχνίδι στράβωσεαπό την αρχή, και αυτό φάνηκε από το γρήγορο γκολ, ου πέτυχαν οι αντίπαλοί μας. Από ένα σημείο κι έπειτα ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε ρυθό, αφού οι παίκτες του Μικρασιατικού έκαναν αρκετές καθυστερήσεις εκνευρίζοντας σε μεγάλο βαθμό τους ποδοσφαιριστές μου. Κρατάμε την αντίδραση, που δείξαμε μετά το 80ό λεπτό και συγκεκριμένα την αποβολή του Αδαμόπουλου. Οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα, δεν παράτησαν το ματς, κατάφεραν να ισοφαρίσουν, ενώ έχασαν και ορισμένες ακόμη σημαντικές ευκαιρίες, ώστε να κάνουμε την ολική ανατροπή» ήταν το αρχικόσχόλιο του επιτυχημένου τεχνικού του Ολυμπιακού Λιοσίων, για να προσθέσει: 

«Με βάση τα δεδομένα, όπου έχουν ήδη αρχίσιε να διαμορφώνονται, οι Άγιοι Ανάργυροι προβάλλουν ως  το ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηης του τίτλου  Από την πλευρά μας θα παλέψουμε για τρεις νίκες στις εναπομείνασες αγωνιστικές. Να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Θέλουμε τουλάχιστον την δεύτερη θέση, για την αξιοπρέπειά μας, για την δουλειά που κάνουμε, για τη πρσπάθεια, που καταθέτουμε από το ξεκίνηαμ της φετινής περιόδου».

Related posts

Τρανός: «Να ξαναφέρουμε την ομάδα στην κορυφή»

Kώστας Παλαιολόγος

«Κληρώνει» στην Αγία Ελεούσα για Νέα Διοίκηση στις 9 Ιανουαρίου

Ρένος Γιαμπουράς

Ένας Χαραυγιακός… πέντε αστέρων! (βίντεο και φώτο)

abola10