free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο»

 

Το στίγμα του για την κρίσιμη τελική ευθεία έδωσε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γαλάτσι Θανάσης Ζαμπούρας.

 

 

 

Δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια, που επιχειρεί για μία πρωταγωνιστική πορεία στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ απώλεσε ο ΠΑΣ Γαλάτσι με την εντός έδρας ισοπαλία στην οποία υποχρεώθηκε με 2-2 κόντρα στον μαχητικό και ισχυρό Παπάγο. 

Παράλληλα το συγκρότημα του Γαλατσίου έχασε την ευκαιρία να αναρριχηθεί στην δεύτερη θέση  , αφού δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την «γκέλα» του ΑΟ Ιλίου. 

Ο τεχνικός Θανάσης Ζαμπούρα στις δηλώσεις που παραχώρησε, έδωσε το δικό του ξεκάθαρο στίγμα 

«Έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μία από τις πλέον ποιοτικές μάδες του ομίλου μας όπως είναι ο Παπάγος . Βρεθήκαμε πολύ νωρίς πίσω στο σκρο, ωστόσο δείξαμε πολλά ψυχικά αποθέματα. Καταφέραμε με σύνεση να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ, να προηγηθούμε με 2-1 και να είμαστε εμείς η ομάδα που είχς την πρωτοβουλία των κινήσεων για το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ένα καταπληκτικό γκολ του Καραθανάση, όμως σο 88’ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού του ΠΑΣ Γαλάτσι, για να προσθέσει: 

«Με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς οι νικητές και να φτάοσυμε στην δεύτερο θέση τον ΑΟ Ιλίου. Πλέον η όλη μας προσοχή έχει επικεντρωθεί στα πέντ δύσκολα, όσο και ιδιαίτερα καθοριστικά παιχνίδια που απομένουν,αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στον Ποσειδώνα Γλυφάδας. Από την πλευρά μας θα πρσπαθήσουμε να τελειώσουμε την σεζόν μόνο με νίκες,. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος» 

Στο καθαρά αγωνιστικό  μέρος, ο Άγγελος Καράτι αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δικέφαλο και θα απυιάσει από την προσεχή αναμέτρηση με τον Ποσειδώνα Γλυφάδας.

Related posts

Γλέντησαν με την ψυχή τους στην Λαύρα Αργυρούπολης!

Kώστας Παλαιολόγος

Καλογερόπουλος: «Λειτουργεί ευεργετικά η διακοπή»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο 3ος όμιλος της Β΄ ΕΠΣΑ

Abola Team