free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ανανέωσε με Λεοντίου o ΠΟΨ!

Στην επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα του Ψυχικού προχώρησε ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού.

 

 

 

 

Με την πράσινη φανέλα του ΠΟ Ψυχικού θα φιγουράρει και την επόμενη σεζόν ο Σωτήρη Λεοντίου.

Έπειτα από συνάντηση που είχε ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού με τον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου Γιάννη Πετρίδη, οι δύο πλευρές συμφώνησαν μέσα σε λίγη ώρα για την επέκταση της επιτυχημένης τους συνεργασίας.

Με τον ποιοτικό μέσο να συμφωνεί απόλυτα στο γενικότερο πρότζεκτ που του πρότεινε η διοίκηση του συλλόγου των βορείων προαστίων

Ο Πρόεδρος του ΠΟΨ Γιάννης Πετρίδης αναφερόμενος στην επέκταση της συνεργασίας με τον με τον πολύπειρο άσο τόνισε τα εξής:

 «Είμαστε όλοι μας πολύ χαρούμενοι για το γεγονός ότι θα συνεργαστούμε και την επόμενη περίοδο ‘ένα ποδοσφαιριστή της ποιότητας και του ήθους του Σωτήρη Λεοντίου. Είναι ένας παίκτης ηγέτης με τα όλα του και σίγουρα αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους κρίκους της φετινής μας πορείας προς τον τίτλο του πρώτου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας. Νιώθουμε πολύ υπερήφανοι, που έχουμε στο ρόστερ μας έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή – πρότυπο!»

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο ΠΟΨ αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 εκτός έδρας του Παγκρατίου δείχνοντας χαρακτήρα, Ο Πρόεδρος Γιάννης Πετρίδης αρκέστηκε να τονίσει τα εξής:

«Παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-0, δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε γρήγορα να ισοφαρίσουμε σε 2-2, ενώ στην συνέχεια δημιουργήσαμε και χάσαμε σωρεία ευκαιριών, ώστε να πετύχουεμ την λική ανατροπή. Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Σωτήρης Λεοντίου ήταν καταπληκτικός και ήτα ο πραγματικός ηγέτης της ομάδας, αφού είχε και γυριστό σου στο δοκάρι! Συνεχίζουμε με την ίδια πίστη ως το τέλος, ώστε να κατακτήσουμε τον τίτλο»

 

  

 

Related posts

Ντέτσικας: «Πήραμε πολύ σπουδαία νίκη!»

Kώστας Παλαιολόγος

ΑΟ Κωφών-Ηρακλής Περιστερίου 2-2

Abola Team 3

Αίσθηση υπεροχής με Τζαβάρα o Διαγόρας Αιγάλεω

Kώστας Παλαιολόγος