free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Ήμασταν εύστοχοι και κερδίσαμε»

Στους τομείς που οδήγησαν την ομάδα του στην σπουδαία  εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕ Μεταμόρφωσης, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης.

 

 

 

 

Στον δρόμο των επιτυχιών επανήλθε δριμύτερη η Κοψαχείλα με την ευρεία της εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕ Μεταμόρφωσης με 3-0,.

 

Μία νίκη, η οποία συνδυάστηκε με εξαιρετική εμφάνιση και διατήρησε ολοζώντανες τις ελπίδες για την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ.

 

Ο τεχνικός ηγέτης Αντώνης Κουφογιαννάκης στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στην σπουδαιότητα του τριπόντου, ενόψει της κρίσιμης τελικής ευθείας που περιμένει την ομάδα του στον πρώτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας

 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, την οποία είχαμε απόλυτη ανάγκη. Σε ακόμη ένα ματς η απόδοσή μας κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, αλλά αυτή τη φορά ήμασταν πολύ πιο εύστοχοι στην τελική μας προσπάθεια συγκριτικά με τα αμέσως προηγούμενα παιχνίδια που είχαμε δώσει. Δείξαμε τρομερό πάθος και  προσήλωση. Παραμείναμε γερά στο κόλπο της ανόδου και πλέον προχωράμε βήμα – βήμα . Η προσοχή μας στρέφεται στο επόμενο εξίσου πολύ καθοριστικό παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Χαλκηδονικό, όπου θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για την νίκη»

Related posts

¨Καθάρισε” στο πρώτο μέρος η Λαύρα Αργυρούπολης (2-0)

Abola Team

Λύγκος: «Προσηλωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο»

Kώστας Παλαιολόγος

Γκοβερίνος: «Με συγκέντρωση κόντρα στην Νέα Σμύρνη»

Kώστας Παλαιολόγος