free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιαννόπουλος: «Φανήκαμε πολύ ανταγωνιστικοί»

Την απόλυτη ικανοποίησή του από την εμφάνιση των παικτών του κόντρα στον Ιάσωνα εξέφρασε ο τεχνικός της Αγίας Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος. 

 

 

 

Τις εξαιρετικές της εμφανίσεις στον δεύτερο γύρο συνέχισε απτόητη η Αγία Ελεούσα κόντρα στον Ιάσωνα, , με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1

Οι «κυανόλευκοι» παρά το γεγονός ότι παρατάχθηκαν με πολλούς νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις υποδομές, και κόντρα σε μία από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν, εμφανίστηκε αρκετά ανταγωνιστική, γεγονός το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Τάκη Γιαννόπουλο, ο οποίος αρκέστηκε να επισημάνει τα εξής:

«Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση. Παρά το γεγονός ότι παραταχθήκαμε με αρκετούς παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών του συλλόγου , φανήκαμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία ομάδα, που πρωταγωνιστεί και είναι ιδιαίτερα ποιοτικός όπως ο Ιάσωνας. Γεγονός το οποίο μας ικανοποιεί όλους και μαρτυρά την ποιότητα της δουλειά ςπου γίνεται σε βάθος. Συνεχίζουμε ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία και προχωράμε. Πλέον η προσοχή μα στρέφεται στον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου, έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές»

 

  

 

Related posts

Σιδηράς: «Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων!»

Έκανε το χρέος της η Λαύρα

abola10

Ανανέωσε και ο Διονύσης Χρονόπουλος με την Αθηναϊδα