free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκοβερίνος: «Καταφέραμε να ανταποκριθούμε»

Στο γεγονός ότι οι παίκτες του κατάφεραν να ανταποκριθούν απέναντι στον Αίμο Πετρούπολης κόντρα στις πολλές απουσίες, αναφέρθηκε ο τεχνικός της πρωτοπόρου Δάφνης Παλαιού Φαλήρου Γιώργος Γκοβερίνος.

 

 

Την αήττητη κούρσα της, που την έχει εδραιώσει στην κορυφή του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Δάφνη Πααλιού Φαλήρου, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο ντέρμπι με τον Αίμο Πετρούπολης.

Το τελικό αποτέλεμσα επέφερε την ικανοποίηση σε όλους και ιδιαίτερα στον προπονητή Γιώργο Γκοβερίνο, ειδικά από την στιγμή, όπου οι πρωτοπόροι παρατάχθηκαν με αισθητές απουσίες

«Ήταν πολύ σημαντικός ο βαθμός που πήραμε στο ντέμρπι με τον Αίμο Πετρούπολης. Καταρχάς διευρύναμε το αήττητο στον όμιλο μας κι αφετέρου καταφέραμε να ανταποκριθούμε στο ύψος των περιστάσεων, παρά το γεγονός ότι υποχρεωθήκαμε να παραταχθούμε με σημαντικές απουσίες και να κάνουμε διάφορα τρικ, ώστε να αντιπαρατάξουμε ένα ανταγωνιστικό σχήμα.  

Δείξαμε χαρακτήρα και αυτό το στοιχείο αναμένεται να μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια να πιστέψουμε ακόμη περισσότερο στους εαυτούς μας»

 

Επιστρέφουν Ματζιόκας και Μπέλερης

Με νέα πρόσωπο τπους Γιώργο Ματζιόκα και Πύρρο Μπέλερη στην σύνθεσή της θα παραταχθεί η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου στην προσεχή αναμέτρηση με την Λυκόβρυση. Αμφότεροι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους , με άμεση συνέπεια να επανενταχθούν στα πλάνα του προπονητή Γιώργου Γκοβερίνου.

 

  

Related posts

Φιλίππου: «Αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά με τον Θανάση Ψύλλια»

Kώστας Παλαιολόγος

Ιωάννου: «Να φθάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

Kώστας Παλαιολόγος

Γκοβερίνος: «Να κρατήσουμε τον ρυθμό μας»

Kώστας Παλαιολόγος