free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Μόνο νίκη με Χαλκηδονικό»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον Χαλκηδονικό, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης. 

 

 

Χαρακτήρα τελικού έχει αποκτήσει για την Κοψαχείλα η αναμέτρηση με τον Χαλκηδονικό.

Το συγκρότημα των νοτίων προαστίων, το οποίο προέρχεται από την πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της ΑΕ Μεταμόρφωσης, χρειάζεται πάση θυσία τους τρεις βαθμούς, ώστε να διατηρήσει ολοζώντανες τις ελπίδες του για άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Χαρακτηριστικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στον σύλλογο, λίγες ώρες πριν την σπουδαία μάχη με τον Χαλκηδονικό, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Αντώνη Κουφογιαννάκη:

«Όλη αυτή την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για το παιχνίδι με τον Χαλκηδονικό. Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, αφού μόνο με τους τρεις βαθμούς θα διατηρήσουμε ζωντανές τις ελπίδες μας για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και με προσήλωση να πάρουμε το αποτέλεσμα, που χρειαζόμαστε»

Στα ευχάριστα για ην τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η επιστροφή του Σταύρου Γκιόλα. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδα ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και θα ηγηθεί στην γραμμή κρούσης της Κοψαχείλας σε αυτό το πολύ σημαντικό ματς.

 

  

 

Related posts

Καλαϊτζίδης: «Αντιμετωπίζουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα του Σαββάτου (7/3)

Abola Team

Λαζάρου: «Με φιλοδοξίες και φέτος»

abola10