free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Είχαμε ένα καταπληκτικό 20λεπτο»

Στις πτυχές όπου οδήγησαν την Κηπούπολη στη σπουδαάι εκτός έδρας νίκη επί του Ατρόμητου Χαλανδρίου με 3-1, αναφέρθηκε ο τεχνικός του συλλόγου Δημήτρης Φιλίππου

 

 

 

Την αξιόλογη πορεία της στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε η Κηπούπολη με τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί του Ατρομήτου Χαλανδρίου,.

 

Το συγκρότημα των δυτικών προαστίων ανέδειξε πτυχές της ποιότητάς του ιδιαίτερα στο πρώτο 20λεπτο του δευτέρου μέρους, διάστημα, όπου κυριάρχησε ολοκληρωτικά επιβάλλοντας πλήρως τοξ ρυθμό του.

 

Με τον τεχνικό Δημήτρη Φιλίππου να σημειώνει τα εξής:

 

«Βρισκόμαστε σε μία ιδιαίτερα περίεργη σεζόν. Όλες οι ομάδες που μας αντιμετωπίζουν, μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο υποψιασμένες, κυρίως λόγω της δυναμικής που βγάλαμε πέρυσι ως σύνολο. Το θέμα είναι να αυξήσουμε τα διαστήματα καλής απόδοσης, αλλά και την ανασταλτική μας λειτουργία και συμπεριφορά. Έχουμε πετύχει 20 γκολ σε αυτές τις πρώτες εννιά αγωνιστικές, γεγονός το οποίο αναδεικνύει την ποιότητά μας όσον αφορά τη δημιουργία φάσεων, ενώ ανασταλτικά μας προβληματίζει έντονα το γεγονός ότι έχουμε δεχθεί συνολικά 15 τέρματα και πολύ πεισότερο το ότι οι αντίπαλοί μας έχουν σκοράρει όλοι στα μέχρι τώρα ματς» ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου τεχνικού της Κηπούπολης, για να προσθέσει αναφερόμενος στους τομείς, που χάρισαν στην ομάδα του τη σπουδαία νίκη:

 

«Θεωρώ ότι καθοριστικό ήταν το πρώτο 20λεπτο του δευτέρου μέρους, Διάστημα. Όπου κυριαρχήσαμε πλήρως. Επβάλαμε τον ρυθμό μα ς, δημιουργήσαμε πολλές όμορφες φάσεις και ουσιασιτκά θέσαμε σ’ αυτό το διάστημα τις βάσεςι της πολύ σημαντικής μα ςνίκης].

 

 

Related posts

Ανανέωσε με τον Παναγιώτη Καλαϊτζίδη και τον Αντώνη Αθανασόπουλο η Αθηναϊδα

Καλφοδήμος: «Προπονητής θα προκύψει μετά το τέλος της σεζόν»

Kώστας Παλαιολόγος

Πετρίδης: «Σημαντική νίκη κόντρα στις απουσίες»

Kώστας Παλαιολόγος