free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ανανέωσε με τον Παναγιώτη Καλαϊτζίδη και τον Αντώνη Αθανασόπουλο η Αθηναϊδα

Στην επέκταση της επιτυχημένης συνεργασίας της με τους δύο προπονητές προχώρησε η διοίκηση της Αθηναϊδας

 

 

 

Την επιτυχημένη συνταγή του εντυπωσιακού δευτέρου γύρου, που οδήγησε την Αθηναίδα σε μία καταπληκτική πορεία στον μαραθώνιο του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ επιθυμούν να συνεχίσουν να πορεύονται στην ομάδα της Κυψέλης.

 

Η διοίκηση του Αλέξανδρου Κινδιλίδη, εκτιμώντας στον υπερθετικό βαθμό την μεθοδική δουλειά του έμπειρου και απόλυτα επιτυχημένου προπονητή, αποφάσισε την επέκταση της επιτυχημένης τους συνεργασίας και την επόμενη σεζόν

 

Έτσι, η διοίκηση των «κυανόλευκων» ξεκινώντας να θέτει επί … χάρτου τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου ανακοίνωσε  την ανανέωση της συνεργασίας με τον επιτυχημένο τεχνικό Παναγιώτη Καλαϊτζίδη και τον συνεργάτη του Αντώνη Αθανασόπουλο.

 

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

 

«Η Διοίκηση του Α.Ο. Αθηναίς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναγίωτη Καλαίτζίδη (στη φωτό αριστερά) και τον Αντώνη Αθανασόπουλο (στην φωτό δεξιά).

H Aθηναϊδα εκτιμώντας την εξαιρετική πορεία της ομάδας θα εμπιστευθεί και την νέα χρονιά τους δύο επιτυχημένους προπονητές με τους οποίους έκανε μία εξαιρετική πορεία»

 

Καλαϊτζίδης: «Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου!»

 

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Καλαϊτζίδης και με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα της Κυψέλης, έσπευσε να σημειώσει τα εξής:

 

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της Αθηναΐδας και προσωπικά τους κυρίους Κινδιλίδη Αλέξανδρο και Σέργη Βλάσση για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε να ολοκληρώσουμε ό,τι φέτος αφήσαμε μισό. Θα προσπαθήσω με όλε ςμου τις δυνάμεις για να φέρουμε την ομάδα στα μεγαλύτερα σαλόνια της Αθήνας.»

 

 

 

 

Related posts

Καλαϊτζίδης: «Πρέπει να ανταποκριθούμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Η μεθοδικότητα του Θανάση Ζαμπούρα έφερε την Αθηναϊδα στην μεγάλη κατηγορία

Abola Team 3

Υπενθύμιση της ΕΠΣΑ για την κάρτα υγείας

Abola Team